Binance Connect ile Trust Wallet'ta Nasıl Kripto Para Alınır?

Kripto almak hiç bu kadar kolay olmadı!

İçerikler:

  1. Binance Connect nedir?
  2. Binance Connect’te Nasıl Kripto Alınır (3 Kolay Adım)
  3. Kripto Geri Ödemenizi Nasıl Kazanırsınız?
  4. Trust Wallet nedir? (Ve hangi kriptoları alabilirim?)

1.Binance Connect nedir?

Binance Connect, Binance’in işletmeleri, satıcıları ve milyonlarca kullanıcıyı kripto ve blockchain dünyasına bağlayan ödeme teknolojisi şirketidir. Bu da, tüketicilerin daha kullanıcı dostu kripto alım-satım hizmetlerine ve giriş noktalarına erişebileceği anlamına gelir.

Not: Binance Connect an itibariyle Singapur ve Çin’de kullanılamamaktadır.

Trust Wallet, Binance Connect’i entegre eden ilk cüzdandır. Bu entegrasyon ile kullanıcılarımızın 40’tan fazla para biriminde 220’den fazla farklı kripto almalarına olanak tanır! (sayfanın altındaki listeye bakın).

Ayrıca, Binance Connect piyasadaki en düşük komisyonları sunmaktadır ve dahası da var! Binance hesabınız üzerinden Trust Wallet’ta Binance Connect’te oturum açabilirsiniz! Bu da halihazırda bir Binance kullanıcısıysanız ek KYC yapmanıza gerek olmadığı anlamına gelir.

Üstelik, Trust Wallet’ın kullanımı kolay bir para birimi seçimi özelliği vardır. Bu özellik, istediğiniz kriptoyu istediğiniz para biriminde almanızı daha da kolaylaştırır.

Özetlemek gerekirse:

  • Alınabilecek daha fazla kripto seçeneği
  • Daha çok çeşitli para birimleri
  • Daha düşük komisyonlarla…

Mükemmel!


2. Binance Connect üzerinden 3 kolay adımda nasıl kripto alınır:

  1. Adım:

Trust Wallet uygulamasını açın (1. görsel), almak istediğiniz tokene gidin ve sağ üst köşedeki ‘Al’ ögesini seçin (2. görsel). Bu örnekte $USD ile Solana ($SOL) alacağım.

Trust Wallet > Wallet sekmesi > Solana > ‘Al’.

iphone-12-pro--graphiteBC1

iphone-12-pro--graphiteBC2

  1. Adım:

Burada kripto alım ekranını göreceksiniz. Binance Connect burada seçili değilse ekranın ortasındaki açılır sağlayıcı listesine dokunun ve Binance Connect’i seçin (resim 1).

Özelliğin önemli noktaları:

İstediğiniz para biriminde kripto almanızı daha da kolaylaştırdık! Sağ üst köşedeki para birimi seçme aracına dokunursanız, seçtiğiniz kripto parayı alabileceğiniz mevcut para birimlerinin listesini görürsünüz! (2. Görsel). Burada, aynı kriptoyu Euro ve İngiliz Sterlini cinsinden almanın ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz (3. ve 4. görseller).

Ardından, istediğiniz para birimi cinsinden almak istediğiniz tutarı girin ve alttaki ‘İleri’ tuşuna dokunun. Bu sizi Binance giriş ekranına getirecektir.

iphone-12-pro--graphite@2x

iphone-12-pro--graphite

iphone-12-pro--graphite@2xeuro

iphone-12-pro--graphite@2xgbp

Bir Binance kullanıcısı iseniz, Binance hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Üstteki ‘oturum aç’ seçeneğini veya alttaki ‘Binance ile Bağlan’ seçeneğini seçin (1. görsel).

Bir Binance hesabınız yoksa endişelenmeyin! Ekrana gelen ‘Hesap Oluştur’ seçeneği ile devam edin ve talimatları takip edin.

Binance Connect > ‘İleri’ > Binance oturum açma ekranını seçin.

iphone-12-pro--graphite@2x

  1. Adım:

Binance oturum açma sürecinden geçtikten sonra giriş penceresine ulaşacaksınız. (İsterseniz) Gizlilik politikasını okuyup kabul edin ve ‘devam’ öğesine dokunun (1. görsel).

Ardından, hüküm ve koşulları kabul etmeniz ve ödemenizi onaylamanız için ödeme onay sayfasına (resim 2) yönlendirileceksiniz. Bu sayfada bir süre sınırı mevcuttur.

Onaylamanızın ardından işlem gerçekleştirilecektir. Aldığınız kriptoya ve üzerinde bulunduğu block zincire bağlı olarak kriptonuz, birkaç saniye ila birkaç saat arası bir süre içinde hesabınıza yatırılacaktır. Şayet birkaç saat sürüyorsa sabırlı olun! Zaman zaman bazı block zincirler tıkanabilir. Bu, Trust Wallet’ın kontrolünde olan bir durum değildir.

Oturum açma işlemini tamamlayın/Binance hesabı oluşturun > Ödeme onayı > Tamamlandı!

Ve işte bu kadar!

iphone-12-pro--graphiteBC5

paymentscreenupdate

Trust Wallet nedir?

Trust Wallet, 70’den fazla blok zinciri ve NFT’ler de dahil 9,5 milyondan fazla dijital varlığı destekleyen basit ve güvenli bir çok zincirli mobil cüzdandır. An itibariyle dünya çapında 60 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca, tüm kripto varlıklarınızı güvenli bir şekilde saklamayı basitleştiren, tamamen güvenlik denetiminden geçmiş bir sistem tarafından desteklenmektedir.

Özel anahtarlarınız cihazınızda saklanır ve varlıklarınız zincirde saklanır, yani her zaman tam kontrol sizdedir. Trust Wallet, uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan en sevdiğiniz kriptoyu yerel olarak satın alma, takas etme ve stake etme imkanı ve ayrıca yerleşik dApp tarayıcısı ile dApp’lere bağlanma olanağı sunar.

Henüz Trust Wallet’ınız yok mu?:arrow_right: Buradan indirin!.:arrow_left:

Mevcut kripto varlıklar:

1inch, AAVE, ACA, ACH, ADA, ADX, AGIX, AGLD, AION, AKRO, ALCX, ALICE, ALPACA, ALPHA, ALPINE, AMP, ANC, ANKR, ANT, ANY, API3, AR, ARDR, ARPA, ATA, AUDIO, AVAX, AXS, BAT, BCH, BEAM, BEL, BETA, BICO, BIDR, BLZ, BNB, BNX, BTC, BTTC, BUSD, C98, CAKE, CELR, CHESS, CHZ, CITY, CKB, CLV, COCOS, COMP, COS, COTI, CREAM, CRV, CTXC, CVC, CVX, DAI, DAR, DATA, DCR, DEGO, DENT, DEXE, DGB, DIA, DOGE, DOT, DUSK, DYDX, EGLD, ENJ, ENS, EOS, EPS, ERN, ETC, ETH, FARM, FET, FIDA, FIL, FIO, FIS, FLUX, FORTH, FRONT, FTM, FTT, FXS, GALA, GLMR, GRT, GTC, GXS, HARD, HBAR, HIGH, HIVE, HNT, HOT, ICP, IDEX, ILV, IMX, IOTX, IRIS, JASMY, JOE, KAVA, KEY, KP3R, LAZIO, LINA, LINK, LIT, LOKA, LPT, LRC, LTC, LTO, LUNA, MANA, MASK, MATIC, MBOX, MC, MDT, MITH, MKR, MOVR, NEAR, NKN, NMR, NULS, OCEAN, OGN, OMG, ONE, ONG, ONT, OOKI, ORN, OXT, PEOPLE, PERP, PHA, POLI, POND, PORTO, POWR, PSG, PYR, QI, QNT, QTUM, QUICK, RAD, RARE, RAY, REEF, REN, REQ, RLC, RNDR, ROSE, RSR, RUNE, RVN, SAND, SANTOS, SC, SCRT, SFP, SHIB, SQL, SLP, SNX, SOL, SPELL, SRM, STORJ, STPT, STRAX, STX, SUN, SUPER, SUSHI, SYS, TFUEL, THETA, TKO, TLM, TOMO, TORN, TRB, TRIBE, TRU, TRX, TVK, TWT, UMA, UNFI, UNI, USDC, USDT, UST, UTK, VET, VOXEL, WAXP, WING, WOO, WRX, XEC, XLM, XMR, XNO, XRP, XTZ, XVG, YFI, YFII, YGG, ZEC, ZEN, ZIL, ZRX

Mevcut para birimleri:

AED, AUD, AZN, BGN, BRL, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EUR, GBP, GHS, HKD, HRK, HUF, IDR, ISK, JPY, KES, KZT, MXN, NGN, NZD, PEN, PHP, PLN, RON, RUB, SAR, SEK, THB, TRY, TWD, UAH, UGX, USD, UYU, VND ve ZAR.

Trust Wallet uygulamasında çok çeşitli para birimlerinde VE daha düşük komisyonlarla alınabilen çok sayıda kripto ile kriptoyu herkes için her yerde daha erişilebilir hale getiriyoruz. Neden denemeyesiniz?

Henüz Trust Wallet’ınız yok mu? Buradan indirin!.

Sorumluluk Reddi:

Trust Wallet kullanıcılarının Binance Connect’i bulundukları konum ve hizmet koşulları uyarınca kullanabileceklerini lütfen unutmayın.

En son güncellemeler için resmi twitter hesabımız @TrustWalletTRK ve resmi TG kanalı Telegram: Contact @trustwallet_tr üzerinden bizi takip edin.