Binance Pay Kullanarak Trust Wallet'a Nasıl Kripto Transfer Edebilirsiniz?

trustwallet-binancepay

Binance Pay, doğrudan Binance’ten Trust Wallet’a sorunsuz bir şekilde kripto transfer etmenize olanak tanır. İşte bu özelliği kullanmak için ihtiyaç duyacağınız şeyleri hızlıca kontrol edebileceğiniz bir liste:

  • Trust Wallet mobil uygulaması
  • Bir Binance borsa hesabı

Herhangi bir sorunun önüne geçmek için Trust Wallet mobil uygulamanızı en son sürüme güncellediğinizden emin olun.

Henüz Trust Wallet’ınız yoksa buradan uygulamayı indirebilirsiniz.

Trust Wallet neden Binance Pay’i entegre etti?

Entegrasyon, Trust Wallet kullanıcılarının ve özellikle yeni gelenlerin, merkezi borsalardan kripto transfer ederken karşılaştıkları birçok soruna çözüm sağlar. Daha önceleri, kullanıcıların bir transferi tamamlaması için manuel olarak adresleri girmesi, uygulamalar arasında geçiş yapması ve uygun ağı seçmesi gereken uzun bir süreç söz konusuydu. Bu yeni entegrasyonla birlikte artık kullanıcıların herhangi bir adres girmesi veya taraması gerekmiyor. Artık kullanıcılar olarak Binance Pay hesabınızdan doğrudan Trust Wallet’a kripto yatırmanıza ve web3 dApp’lerine kolayca erişip bunlarla etkileşimde bulunmaya başlamanıza olanak tanıyan tamamen otomatik birkaç kolay adımda kripto transferi yapabilirsiniz.

İşte, Binance Pay hesabınızdan Trust Wallet’a kripto transfer etmeniz için Trust Wallet’ı nasıl kullanacağınızı gösteren kısa bir rehber.

Öncelikle, bir Binance hesabınız olduğundan emin olun

Binance Pay’i kullanabilmeniz için öncelikle bir Binance borsa hesabınızın olması gerekir. Binance.com adresini ziyaret ederek veya Apple App Store ya da Google Play’den Binance uygulamasını indirerek kolayca bir Binance hesabı oluşturabilirsiniz .

  1. Adım: Trust Wallet’ınıza erişin ve ‘Al’ tuşunu seçin, ardından transfer etmek için tercih ettiğiniz kriptoyu seçin. Bu örnekte BNB Chain’i kullanacağız.

step1-transfer-crypto-from-binancepay-trustwallet

  1. Adım: Alım sayfasında aşağıdaki ‘Borsadan yatır’ öğesini ve ardından da ‘Binance’ öğesini seçin

step2-transfer-crypto-from-binancepay-trustwallet

  1. Adım: Transfer etmek istediğiniz BNB miktarını girin ve ardından ‘Onayla’ öğesini seçin. Ardından Pay PIN’inizi girmeniz gerekecektir.

step3-transfer-crypto-from-binancepay-trustwallet

  1. Adım: Transfer işlenmeye başlayacak ve Trust Wallet uygulamanızı açmanız istenecektir.

step4-transfer-crypto-from-binancepay-trustwallet

Adım 5: Birkaç saniye sonra Trust Wallet’ta işlem detaylarınızı içeren bir anlık bildirimi alacaksınız.

step5-transfer-crypto-from-binancepay-trustwallet

İşte bu kadar! Binance Pay hesabınızdan Trust Wallet’a çok kolay bir şekilde kripto yatırmanın tadını çıkarın

En son güncellemeler için resmi twitter hesabımız @TrustWalletTRK ve resmi TG kanalı Telegram: Contact @trustwallet_tr üzerinden bizi takip edin.