Coinbase Pay: Часті запитання користувачів Trust Wallet

Що таке Coinbase Pay?

Coinbase Pay - це бездоганне рішення для обміну фіатних грошей на криптовалюту, яке дозволяє користувачам Coinbase купувати або переказувати криптовалюту безпосередньо з веб3-додатків, таких як керовані власними гаманцями, децентралізовані біржі або ринки NFT. За допомогою Coinbase Pay ви можете легко переказувати криптовалюту з Coinbase в свій Trust Wallet за допомогою існуючого балансу криптовалют або способу оплати фіатними грошима.

Чи потрібен мені акаунт Coinbase, щоб використовувати Coinbase Pay?

Так, вам потрібен акаунт на біржі Coinbase, щоб використовувати Coinbase Pay. Ви можете завантажити додаток Coinbase безпосередньо з Apple App Store або Google Play.

Як мені внести криптовалюту з Coinbase в мій Trust Wallet, використовуючи Coinbase Pay?

Щоб внести криптовалюту в Trust Wallet за допомогою Coinbase Pay, почніть з вибору актива, який ви хочете внести в свій Trust Wallet, а потім виберіть опцію Coinbase Pay.

Крок 1: Виберіть “Отримати” на головній сторінці мобільного додатка Trust Wallet.

Крок 2: Виберіть актив, який ви хочете внести з Coinbase.

Крок 3: Виберіть опцію “Внести з біржі”.

Крок 4: Виберіть “Coinbase Pay”.

Тут ви завершите свій переклад безпосередньо на платформі Coinbase.

Для повного керівництва по всьому процесу, будь ласка, ознайомтеся з наступним посібником:

Як внести криптовалюту з Coinbase в Trust Wallet за допомогою Coinbase Pay

Чи підтримується Coinbase Pay на всіх пристроях?

На даний момент Coinbase Pay доступний для пристроїв Apple iOS та Android.

Чи потрібно мені аутентифікувати з'єднання між Coinbase та Trust Wallet кожного разу, коли я роблю депозит?

Якщо це ваш перший переклад в Trust Wallet за допомогою Coinbase Pay, вам потрібно буде аутентифікувати з’єднання. Після першого використання вам не потрібно буде знову входити до системи та аутентифікуватися.

Скільки криптовалют підтримує Coinbase Pay?

Coinbase Pay підтримує 200+ криптовалют і 60+ фіатних валют. Coinbase Pay також підтримує всі методи оплати, доступні через Coinbase, включаючи дебетові картки та банківські перекази.

Я не можу знайти опцію в своєму обліковому записі Coinbase, щоб внести криптовалюту в Trust Wallet через Coinbase Pay

Зверніть увагу, що при внесенні криптовалют в Trust Wallet за допомогою Coinbase Pay ви повинні розпочати процес переказу безпосередньо з вашого Trust Wallet. Це перенаправить вас на ваш обліковий запис біржі Coinbase, де ви завершите переказ.

Чи буду я платити сервісні комісії при внесенні криптовалют в Trust Wallet через Coinbase Pay?

Coinbase Pay безкоштовний для використання в Trust Wallet для депозитів криптовалют, однак при завершенні переказу в Coinbase є комісії мережі блокчейну, які не контролюються Trust Wallet або Coinbase. Ці комісії мережі йдуть на оплату учасникам мережі, які обробляють транзакції, і не виплачуються Coinbase або Trust Wallet.

Чи можу я відправити криптовалюту, яку я маю в моєму Trust Wallet, на мій біржовий обліковий запис, використовуючи Coinbase Pay?

Зараз ви можете внести криптовалюту з Coinbase до Trust Wallet, використовуючи Coinbase Pay, але ви не можете надсилати криптовалюту, яку утримуєте у своєму гаманці, на біржу, використовуючи ці інтеграції. В Trust Wallet ми постійно працюємо над новими функціями, тому слідкуйте за нами на Twitter для отримання оновлень @TrustWallet.

Чи можу я використовувати Coinbase Pay для прямої покупки криптовалюти всередині Trust Wallet?

Зараз Coinbase Pay використовується для переказу криптовалюти на ваш гаманець Trust Wallet. Ви можете використовувати наявний баланс на Coinbase або метод оплати у фіатній валюті, щоб скористатися бездоганними депозитами фіата в крипту. Якщо ви хочете купити криптовалюту безпосередньо з Trust Wallet, використовуйте ці інструкції або зверніться до нашої служби підтримки, якщо у вас є будь-які запитання у майбутньому.

Чи можуть операції бути скасовані?

Перекази на Trust Wallet, здійснені за допомогою функції Coinbase Pay, не можуть бути скасовані. Ми рекомендуємо вам завжди ретельно перевіряти деталі вашої транзакції, перш ніж підтверджувати будь-який переказ криптовалюти.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали: