CoinMarketCap Earn Launches ~$50,000 Campaign With FIO Protocol

CoinMarketCap Earn, an educational program that teaches users about cryptocurrencies in exchange for crypto rewards, is launching their next Earn campaign with FIO Protocol.

CoinMarketCap users can watch educational videos to learn about FIO Protocol, then test their knowledge with a short quiz — if they get the quiz answers correct, they will receive a reward in FIO tokens!

This CoinMarketCap Earn campaign for FIO has a reward pool of 125,000 FIO (about $50,000). Successful quiz takers will receive 20 FIO (about $8 per user until the rewards pool runs out).

Only Binance KYC accounts are able to receive FIO rewards in the FIO Protocol campaign. MAKE SURE THAT YOUR ACCOUNT IS ALREADY BINANCE KYC-VERIFIED BEFORE YOU COMPLETE THE QUIZ!

  1. First signup/login here: https://coinmarketcap.com/
  2. Signup/login: https://www.binance.com/
  3. Open this page: https://coinmarketcap.com/earn/project/fio-protocol
  4. Click on “Get Started” and watch the 4 videos one by one and then solve the quiz.
  5. Done.

Answers

1. What is the max supply of FIO tokens?
Ans: 1,000,000,000

2. What is the FIO Protocol?
Ans: A service-layer solution that makes …

3. What does the FIO Protocol replace the need for?
Ans: Long and complicated publ…

4. What can the FIO Protocol be used for?
Ans: All of the above.

5. The FIO Protocol enables…
Ans: All of the above.

6. What is the FIO Token used for?
Ans: All of the above.

7. What is a FIO Address?
Ans: A customized, unique human-read…

8. FIO Domains such as @domain
Ans: All of the above.

1 Like

Thank you for this this is really helping not only to learn but to earn more crypto tokens

2 Likes