CoinMarketCap Earn Launches Earn Campaign With Nervos Network

CoinMarketCap Earn, a program created to teach users about cryptocurrencies in exchange for crypto rewards, is launching their next Earn campaign with Nervos Network

Users of CoinMarketCap can watch educational videos about Nervos Network (CKB) and test their knowledge with a short quiz — if they successfully pass the quiz, they will receive CKB rewards!

This CoinMarketCap Earn campaign has a reward pool of 17,000,000 CKB (about $130,000). Successful users will receive 425 CKB (about $3.25) per user until the rewards pool runs out.

  1. First signup/login here: https://coinmarketcap.com/
  2. Signup/login: https://www.binance.com/
  3. Open this page: https://coinmarketcap.com/earn/project/nervos-network
  4. Click on “Get Started” and watch the 3 videos one by one and then solve the quiz.
  5. Done.

Answers

  1. What is the total supply of CKB tokens?
    Ans: 30,866,963,138
  2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
    Ans: Common Knowledge Base
  3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?
    Ans: proof of work
  4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
    Ans: Open-source, permissionless and Proof of Work secured
  5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
    Ans: Layer 2 development and scaling.
  6. What is the name of the Nervos Native Token?
    Ans: The Ckbyte
  7. Nervos Native Token can be used for…
    Ans: Store of Value
  8. The Nervos DAO acts as an…
    Ans: Inflation shelter from secondary issuance
4 Likes

Wow! Thanks for the information.
Quite appreciated are the answers provided.

1 Like

thx but Total Supply is 30 881 218 279 CKB

1 Like

at the time of writing this article was 30,866,963,138 I do not understand why it changes, you can check for yourself tomorrow there will be another figure

they wond to see if some want to cheat meybe :smiley:

This is good thank you but I have not been receiving this after doing it so how do they distribute the reward?

todayTotal Supply
30,886,647,300 wtf

1 Like

This is what I said that changes every day todayTotal Supply