İlk Hediye Cüzdanı İçin Ramazan Gizli Kurtarma Cümlesi Avı

Trust Wallet’ın Türk topluluğu için Türkçe dilindeki topluluk sayfasına hoş geldiniz. Ramazan ayını sizinle birlikte kutlamak istiyoruz ve bu nedenle heyecan verici bir “Gizli Kurtarma Cümlesi Avı” kampanyası başlatıyoruz.

Ramazan ayı boyunca dört hediye cüzdanı için gizli kurtarma cümlesi dağıtacağız. Her hafta için bir cüzdanın cümlesi açıklanacak.

Gizli Kurtarma Cümlesini avlayıp doğru sırayla bir araya getirmeyi başaran ilk kişi, cüzdana erişim kazanacak ve içindeki fonları kendi cüzdanına transfer edebilecektir.

Dört hediye cüzdanı dağıtılacaktır. Bu da dört farklı gizli kurtarma cümlesinin açıklanacağı anlamına geliyor.

Hediye cüzdanlarının içinde ne olacak?

  • İlk haftanın cüzdanında 100 USD değerinde TWT + transfer işlem komisyonunu karşılamak için küçük bir tutarda BNB olacak
  • İkinci haftanın cüzdanında 200 USD değerinde TWT + transfer işlem komisyonunu karşılamak için küçük bir tutarda BNB olacak
  • Üçüncü haftanın cüzdanında 400 USD değerinde TWT + transfer işlem komisyonunu karşılamak için küçük bir tutarda BNB olacak
  • Dördüncü haftanın cüzdanında 800 USD değerinde TWT + transfer işlem komisyonunu karşılamak için küçük bir tutarda BNB olacak

Kurtarma cümlesi nasıl dağıtılacak?

Her bir cüzdanın kurtarma cümlesini bulma kuralları, aşağıda açıklandığı üzere haftalık olarak her Pazartesi olacak şekilde dört aşamada dağıtılacaktır.

Hiçbir kelimeyi kaçırmamak için bu kanalların hepsini takip ettiğinizden emin olun!
Kurtarma cümlesi şu adreslerden dağıtılacaktır:

İlk Pazartesi… İlk Hediye Cüzdanı

İlk hediye cüzdanındaki toplam ödül 100 USD değerinde TWT’dir

Bu hafta boyunca 12 kelimenin tamamını doğru şekilde sıralayabilen ilk kişi, ilk hediye cüzdanındaki fonlara Trust Wallet’tan erişim elde edecektir.

1. Aşama: Trust Wallet, Ramazan ayının ilk Pazartesi günü olan 27 Mart’ta web sitemizdeki topluluk kanalında ilk hediye cüzdanının 1, 2 ve 3 numaralı kelimelerini açıklanyacaktır. Okumaya devam edin. İlk 3 kelime bu yazının sonunda yer alıyor.

2. Aşama: İlk hediye cüzdanının 4, 5 ve 6 numaralı kelimeleri 28 Mart Salı günü Trust Wallet Türkçe Twitter hesabımızda açıklanacaktır. Bu nedenle bu adresten bizi Twitter’da takip ettiğinizden emin olun: https://twitter.com/TrustWalletTRK

3. Aşama: İlk hediye cüzdanının 7, 8 ve 9 numaralı kelimeleri 29 Mart Çarşamba günü Telegram topluluğumuzda açıklanacaktır. Bu bu adresten topluluğa katıldığınızdan emin olun: Telegram: Contact @trustwallet_tr

4. Aşama: İlk hediye cüzdanının 10,11 ve 12 numaralı kelimeleri 30 Mart Perşembe günü Trust Wallet’ın Türkçe twitter hesabında yayınlanacaktır.

İlk hediye cüzdanının ilk 3 kelimesi [Acoustic], [attend], [autumn] ama şu an doğru sırada DEĞİLLER.

Kalan tüm kelimeler (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12) doğru sırayla gelecek, yalnızca ilk 3 kelimenin yerleri değiştirilecektir. Yani 12 kelimenin hepsini topladıktan sonra cüzdanın kilidini açmak ve fonlara erişmek için 1, 2 ve 3 numaralı kelimeleri farklı şekillerde sıralamayı denemelisiniz!

İyi avlar!

Lütfen cüzdanın kilidini açtıktan sonra fonların hızlı bir şekilde transfer edilmesinin gerekli olduğunu unutmayın. Yarışma sadece cüzdanın kilidini açmayı değil, aynı zamanda zamanında fon transferinin önemini de vurguluyor. Katılımınız için teşekkür ederiz.

4 Likes