سلام , من یه مقدار تتر از بایننس انتقال دادم به تراس ولت دو ساعت گذشته هنوز هم نیومده
روی شبکه ترون هم بود آدرس هم چندین بار چک کردم همون آدرس همیشگی بود که انتقال میدادم
توی ترون اسکن هم که رفتم تراکنش رو دیدم هش هم تشکیل شده بود و تایید شده بود
با فیلتر شکن هم تراس رو باز کردم
قیمت بقیه ارز هام نوسان میکه اما هنوز موجودی تترم رو صفر نشون میده
سلام رئیس جان .
یه لطف میکنید بفرمایید چکار باید بکنم ؟
من مشکلم این هست که از ابان تتر به شبکه bep ۲۰ انتقال دادم ، ولی تراتست ، اتریوم را فقط رو bep ۲ داره نه ۲۰
سلام چطور باید سوال بپرسیم تو این صفحه ؟ من مقداری تتر trc20 به تراست منتقل کردم با وجود تایید واریز نشده قبلا مقداری تتر erc منتقل کرده بودم که مشکلی نداشت
سلام وقت بخیر دوست عزیز. من ی مقدار ارز ایون خریده بودم ک توی ترس ولتم دریافت شده بود ولی موجودی نداشت. یعنی موجودیت صفر واحد ایون. بعد از اون اومدم اینجا توی سوالات انگلیسی جستجو و جو کردم دیدم بقیه ادمین ها نوشتن برای حل این مشکل باید برنامه پاک بشه و دوباره نصب بشه… من این کارو کردم مشکل ایون حل شد یعنی ایون هام اضافه شد . ولی الان دوباره ک نصب کردم از سری اول ی سری از ارزها تو ترس نیست… کلی بخوام بگم قبلا دوازده هزار دلار داشتم الان هشت هزار و پونصد :🤦🤦 🤦🤦🤦 چیکار کنم الان دارم بدبخت میشم
ببخشيد اين سوال رو انگليش نوشته بودم بعد ديدم فارسي هم اينجا شما لطف ميكني جواب ميدي،
how can I change binance- peg(BEP20) ethereum to ERC20 ethereum in me trust wallet?
سلام وقت بخیر
من ۲ میلیون تتر از بیتستان خریدم و به کیف پول تراست ولتم انتقال دادم تی ایکس هش هم بررسی کردم اومده بود به حساب ولی تراست ولت نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
من مقداری تتر خریدم بر پایه ترون ولی هنوز به حسابم نیومده تیایکس هش هم نشون میده که به حسابم واریز شده وتمتم مراحل رو درست انجام دادم لظفا راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید من ۷ روز پیش مقداری بی تی تی از صرافی بایننس انتقال دادم به تراست ولتم از شبکه تی ار سی بیست داخل اکسپلور بایینس رفتم وصل شد به شبکه انتقال ترون و مراحل همه با موفقیت انجام شده بود ولی هنوز به تراست ولتم نیومده بی تی تی لطفا اگر میتونید کمک کنین ممنونم
TxID: