اشتباه در انتخاب شبکه

من مقداری
FEG
از تراست ولت به صرافی
COINBENE
در شبکه
BEP30
انتقال دادم فقط اشتباهی آدرس گیرنده را
ERC20
زدم
Transaction hash:
0xb3cf621814a1c05a1c1e8058084bbd5bcc0925275856da69be007a6e89387049
آدرس کیف پول کوین بن
0xc03187af4255695c855b01010303f74d58ee3cd7

لطفا کمکم کنید

oh oh . ridi ke dadash. chera eshtebahi zadi hala ?
fek nakonam beshe karish kard

1 Like

اگه به
COINBENE
فرستادی باید با پشتیبانی اونا صحبت کنی ولی چون آدرس اسمارت چین و اتریوم شبکه هاشون یکیه پشتیبانی راحت می تونه برات تایید کنه مشکلی نیست.
end.

1 Like

Hi, I transferred from a BNB exchange to the Trust, but I gave the wrong Ethereum address, can you help me now the BNB has come into the Ethereum network.

Hi @Pouriya2031371
To better assist, please send the following information:

1. Trust Wallet app version (open the app, go to the settings of the app and press “About”, take a screenshot, and attach it here)

2. Crypto wallet address (press the receive icon near the send button, take a screenshot of the QR code, and attach it here)

3. Transaction hash or link (if you have any, please copy and paste)

4. Further details about your issue (please explain what you were trying to do)

5. Screenshots of the wallet (including errors or missing balance)

سلام من از صرافی اوکی ایکس چینج ب تراست ولت دوج فرستادن ارسال انحام شده ولی ب تراست نیومده میتونی کمک کنی یا بگی چجور میتونم با تراست ولت ارتباط برقرار کنم همه چیزو درست انجام دادم ولس توی کوین مارکت کپ مشخصه که دریافت از تراست انجام نشده

آدرس که برای دریافت دادی و
txid
رو بده تا نگاه کنم ببینم آیا دریافت کردی یا نه

سلام.داپا برای من میخواستم اتریوم کلاسیک بفرستم ولی به آدرس کلاسیکم اتریوم معمولی فرسادین میشه کاریش کرد؟

1 Like

سلام ببخشید من مقداری ارز شیبا از تراس والت شبکه bep20
به کویکنس فرستادم اونجا شبکش erc20بود
راهیی هست پولمو برگردونم

هر کیم بتونه کمک کنه پولمو برگردونم یه هزینه هم پرداخت کینم واسش

خواهشا جواب بدین مرسی❤️

سلام من دو روز پیش
Slp
خریدم و خواستم انتقال بدم به تراست والت شبکه صرافی رونینronin
بود اما در تراست والت
Bep20
الان ۳روزه نیومده با پشتیبانی هم تماس گرفتم اما اوناهم جواب درستی نمیدن برای بازیابی باید چیکار کنم

1 Like

منم با این مشکل برخوردمباید با پشتیبانی روین ارتباط برقرار کنیم که لینک اش پیدا نکردم

من از اراست ولت انتقال دادم اتریوم به ولت اتمیک ولی ادرسی که
بود bnb نشون میداد برای ارسال ادرس
منم ارسال کردم به ادرس اتمیک ولی اصلا ننشسته
شده Confirm ولی

1 Like

دوستانی که کیف پولشان هک شده و یا ارز رو به آدرس اشتباهی ارسال کردن تماس بگیرند تا راهنمایشان کنم
09908694147

سلام
من ی مقدار سیف مون ورژن ۱ از پنکیک سواپ خریدم همه تراکنش ها هم موفق بودن ولی نیومد تو کیف پولم
باید چیکار کنم میتونید کمکم کنید؟