Як надіслати в стейкінг токени TRON (TRX) у Trust Wallet

Відмова від відповідальності!

Зверніть увагу, що зі стейкінгом токенів теж пов’язані певні ризики.

Прочитайте статтю “Ризики, пов’язані зі стейкінгом”, щоб дізнатися більше.

Що таке TRON?

TRON – це амбітний проєкт, присвячений створенню повністю децентралізованого інтернету і його інфраструктури. Протокол TRON, одна з найбільших у світі операційних систем на основі блокчейну, пропонує базову підтримку публічних блокчейнів, яка має високу пропускну здатність, високу масштабованість і доступність для всіх децентралізованих програм в екосистемі TRON.

Що таке Tronix (TRX)?

Нативна монета (TRX) може використовуватися споживачами контенту, щоб платити авторам за внутрішньоігрові активи. Також TRX можна використовувати як валюту в іграх або винагороджувати авторів за їхній розважальний контент, або для купівлі додаткового доступу. Зі свого боку автори контенту можуть використовувати TRX для оплати різноманітних послуг у мережі.

Суперпредставник

У мережі TRON будь-який акаунт може подати заявку, щоб стати суперпредставником. За кандидатів може голосувати кожен акаунт. Перші 27 кандидатів з найбільшою кількістю голосів стають суперпредставниками. 127 найкращих кандидатів (зокрема 27 суперпредставників) можуть отримувати винагороди відповідно до їхнього рейтингу. Суперпредставники будуть зобов’язані створювати блоки й пакетні транзакції, а також відповідні винагороди за голосування та винагороди за створення блоків.

Голосування

Кожен акаунт у мережі TRON може голосувати за суперпредставників, яких він підтримує. Для голосування потрібна TRON power (TP), тобто “потужність”, яка визначається за замороженим балансом користувачів. У результаті замороження (стейкінгу) токенів TRX збільшується потужність і пропускна здатність, необхідні для безперебійної взаємодії з мережею, а також збільшується сила голосу під час голосування за суперпредставників.

Розрахунок TP: 1 TP за 1 заморожений TRX

Як розраховуються винагороди?

Винагороди за стейкінг розподіляються суперпредставниками залежно від правил, які вони встановили. Більше інформації можна знайти у групі TRON в Telegram або перейшовши за посиланням нижче. Суперпредставники

Ви можете дізнатися, які винагороди можете отримувати через калькулятор винагород за стейкінг TRX.

Як надіслати в стейкінг токени TRON (TRX) у Trust Wallet

Крок 1. Підготовка токенів TRX

Купіть токени TRX на біржах і депонуйте їх у свій гаманець TRON. Відкрийте гаманець, щоб переконатися, що ваш баланс відображається правильно. Або на головному екрані гаманця перейдіть на вкладку [Фінанси], щоб побачити всі доступні токени, які можна надіслати в стейкінг у вашому застосунку Trust Wallet. Ви побачите в переліку TRON (TRX), торкніться його, щоб перейти безпосередньо до гаманця TRON.

image

image

Порада!

Якщо ви не бачите TRX у своєму гаманці, торкніться значка “+” у верхньому правому куті та знайдіть TRX, а потім скористайтеся перемикачем, щоб додати токен.

Крок 2. Перейдіть у меню [Стейкінг]

Щоб перейти в меню [Стейкінг], торкніться кнопки [Більше]. Тут ви побачите такі функції:

  • Дані про стейкінг. Тут ви можете переглянути більше інформації про стейкінг TRON і актуальний статус монет у стейкінгу.
  • Стейкінг. Тут ви побачите початковий екран меню стейкінгу.
  • Викуп зі стейкінгу. Тут ви зможете забрати свої монети зі стейкінгу, якщо більше не хочете отримувати винагороди.
  • Отримати винагороди. Ви можете отримувати винагороди за стейкінг.

image

Крок 3. Вибір валідатора

Введіть суму токенів, яку ви хочете надіслати в стейкінг, або торкніться [Макс], щоб надіслати в стейкінг усі токени. Мінімальна сума становить 1 TRX. Окрім суми, надісланої в стейкінг, у вас повинна бути ще якась кількість токенів на оплату комісій, яка складатиме щонайменше 1 TRX. Виберіть валідатора, а потім торкніться [Далі].

image

image

Попередження!

Перш ніж продовжити, зверніть увагу на таке:

  • Ваші токени TRX буде заморожено на 3 дні.
  • Ви не зможете перемістити/переказати свої заморожені токени TRX.
  • Через 3 дні ви можете розморозити свої токени. Ви також можете просто залишити їх замороженими, щоб продовжувати отримувати винагороди.
  • Якщо ви хочете заморозити ще якусь кількість токенів, 3-денний термін замороження буде скинуто.

Крок 4. Надсилання транзакції в мережу

Перегляньте деталі транзакції. Коли будете готові продовжити, торкніться [Надіслати].

Ви автоматично повернетеся до екрану гаманця TRX. Поки мережа підтверджує транзакцію, з’явиться повідомлення [В обробці].

image

image

Крок 5. Підтвердження транзакції

Після завершення процесу надсилання монет у стейкінг ви автоматично побачите в гаманці TRON заморожені в стейкінгу токени. Ви також можете перевірити їх, торкнувшись кнопки [Більше] – [Деталі стейкінгу]. Вітаємо, тепер ви здійснюєте стейкінг своїх токенів TRX.

image

image

Ви можете переглянути свій статус стейкінгу, перейшовши до цього провідника: https://tronscan.org/ . У ньому виконайте пошук за своєю адресою Tron.

Як перевірияти провідник блокчейну TRON

Через Trust Wallet

У своєму гаманці TRON торкніться деталей транзакції, яка позначена як “Стейкінг”.

image

image

Далі торкніться [Більше]. Відкриється Tronscan і там ви побачите додаткову інформацію про транзакцію стейкінгу.

image

Ви також можете знайти інформацію за акаунтом за адресою TRX.

image

Через браузер

Ви також можете переглянути свій статус стейкінгу, перейшовши до цього провідника: https://tronscan.org . У ньому виконайте пошук за своєю адресою TRX.

image

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали: