Як здійснювати делегування TRON TRX та отримувати дохід за допомогою Trust Wallet

Trust Wallet, доступний як мобільний додаток та розширення для Chrome, є простим у використанні криптокошельком з самостійним зберіганням та воротами до Web3 для людей, які бажають повністю володіти, контролювати та використовувати потужність своїх цифрових активів. Trust Wallet дозволяє зберігати та управляти вашою криптовалютою та NFT, купувати, продавати та делегувати криптовалюту для отримання доходу, безпечно користуватися dApps та багато іншого - все в одному місці. У цьому посібнику ми сфокусуємося на функції делегування, а саме на тому, як делегувати TRON TRX за допомогою Trust Wallet.

Основні деталі для делегування TRON TRX за допомогою Trust Wallet:

  • Мінімальна сума, необхідна для делегування: 1 TRX
  • Період блокування для делегування: 14 днів
  • Дохідність делегування (APY): Змінюється - див. калькулятор делегування Trust Wallet
  • Trust Wallet не контролює мінімальну суму, період блокування або дохідність делегування.

Що таке делегування?

Делегування - це процес участі в мережі блокчейна на основі принципу доказу ставки (PoS) або делегованого доказу ставки (dPoS), шляхом утримання та “делегування” криптовалюти в гаманці для підтримки операцій мережі. Ці операції можуть включати валідацію транзакцій, забезпечення безпеки мережі та оновлення блокчейна. Учасники обираються для створення нових блоків та підтвердження транзакцій на основі кількості монет, які вони готові “делегувати” або блокувати як заставу. У замін за делегування своїх монет учасники можуть отримати дохідність делегування, яку можна порівняти з відсотками у традиційній банківській системі. Делегування пропонує спосіб отримувати пасивний дохід від утримання криптовалюти і є ключовою функцією багатьох сучасних блокчейн-мереж.

Що таке TRON?

TRON - це блокчейн-протокол на основі розподіленої технології зберігання зі своєю внутрішньою монетою TRX, який має на меті створення всесвітньої системи розваг з безкоштовним контентом і технологією розподіленого зберігання, що дозволяє легко і вигідно обмінюватися цифровим контентом. Заснований Джастіном Саном в 2017 році.

TRON має високу пропускну здатність завдяки таким особливостям, як трьохрівнева архітектура (включаючи зберігання, основну і прикладну шари), покращений механізм доказу ставки та механізм суперпредставників (SR). Одне з основних застосувань монети TRX - це створення та взаємодія з децентралізованими додатками (dApps) та смарт-контрактами в мережі TRON. TRON також підтримує створення та розповсюдження NFT (незамінних токенів). Крім того, TRON можна делегувати через Trust Wallet, щоб отримувати дохідність делегування, тим самим стимулюючи участь у мережі.

Перед тим, як делегувати TRON (TRX) за допомогою Trust Wallet

Перш ніж ми перейдемо до процесу делегування TRON за допомогою Trust Wallet, вам потрібно створити гаманець, якщо у вас його ще немає. Trust Wallet доступний як мобільний додаток, або ви можете отримати розширення Trust Wallet для свого настільного веб-переглядача. У цьому прикладі ми налаштуємо новий гаманець за допомогою мобільного додатка Trust Wallet.

Крок 1: Завантажте останню версію додатка Trust Wallet.

Крок 2: Налаштуйте новий гаманець

Відкрийте додаток Trust Wallet та виберіть “Створити новий гаманець”.
Виберіть варіант для створення резервної копії вашого гаманця.
Після налаштування гаманця натисніть “Почати використовувати Trust Wallet”.
tron-staking-guide-3.png

Порада: Якщо у вас вже є гаманець, який не є Trust Wallet, ви можете імпортувати цей гаманець. В такому випадку ви оберете варіант “У мене вже є гаманець”.

Крок 3: Переконайтесь, що у вас є TRX на вашому гаманці

Перед тим, як ви будете делегувати TRX за допомогою Trust Wallet, вам потрібно мати TRX на вашому гаманці, тому скористайтесь відповідними інструкціями нижче, щоб отримати TRX на ваш гаманець.

Як делегувати TRON (TRX) за допомогою Trust Wallet

Для делегування TRON виконайте наступне:

  • Перейдіть на сторінку активів TRON TRX через головну сторінку гаманця, або якщо ви не можете знайти його там, виберіть значок перемикача в правому верхньому куті, а потім знайдіть його.

  • Виберіть “Tron TRX”.

  • Виберіть кнопку “Більше” і потім виберіть “Делегувати”.

  • На сторінці делегування виберіть “Делегувати”.

  • Виберіть суму, яку хочете делегувати, виберіть “Далі” і потім дотримуйтесь залишених інструкцій, щоб делегувати ваш TRON TRX.

Часто задавані питання щодо делегування TRON (TRX) за допомогою Trust Wallet

  • Який найкращий гаманець для делегування TRON TRX?
    Багато людей цікавляться, де найкраще делегувати TRON TRX. Trust Wallet - чудовий варіант, оскільки він дозволяє вам не тільки делегувати TRON TRX для отримання доходу, але ви також можете отримати свою зароблену криптовалюту та безпечно зберігати її.

  • Скільки можна заробити, делегуючи TRON TRX?
    Дохідність делегування може варіюватися залежно від мережі, і ставка не встановлюється або контролюється Trust Wallet. Ви можете перевірити відсоток доходності в будь-який час, використовуючи калькулятор делегування Trust Wallet.

  • Яка мінімальна сума для делегування TRON TRX?
    Мінімальна сума для делегування - 1 TRX.

  • Який період блокування при делегуванні TRON TRX?
    Період блокування становить 14 днів.

  • Як розімкнути TRON TRX в Trust Wallet?
    Щоб розімкнути TRON TRX, виконайте наступне:

  • Перейдіть на сторінку деталей активу TRON TRX.

  • Виберіть кнопку “Більше” і виберіть “Делегувати”.

  • Потім виберіть “Розімкнути” і дотримуйтесь інструкцій для підтвердження процесу розімкнення.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали: