Як купити криптовалюту в Trust Wallet за допомогою Binance Connect!

Купити криптовалюти ніколи раніше не було так просто!

Зміст

  1. Що таке Binance Connect?
  2. Як придбати криптовалюту через Binance Connect (3 простих кроки)
  3. Як отримати свій криптовалютний кешбек!
  4. Що таке Trust Wallet? (та яку криптовалюту я можу купити?)

1. Що таке Binance Connect?

Binance Connect – це технологічна компанія Binance, яка надає платіжні послуги та об’єднує підприємства, продавців і мільйони користувачів зі світом криптовалюти та блокчейну. Завдяки цим послугам клієнти можуть у більш зручний спосіб купувати та продавати криптовалюту, і/або шукати точки з продажу та купівлі.

Примітка. Наразі Binance Connect недоступний у Сінгапурі та Китаї.

Trust Wallet – це перший гаманець з інтегрованим Binance Connect, що дозволяє нашим користувачам купувати понад 220 різних криптовалют у понад 40 валютах! (див. список внизу сторінки).

Крім того, Binance Connect пропонує найнижчі комісії, а що може бути ще краще? Ви можете увійти в Binance Connect у своєму Trust Wallet через акаунт Binance! Це означає, що якщо у вас вже є акаунт Binance, вам не потрібно буде проходити додаткову верифікацію KYC.

І на довершення всього, Trust Wallet має просту у використанні функцію вибору валюти, що робить процес купівлі криптовалюти ще простішим.

Давайте підсумуємо всі переваги:

  • Більший вибір криптовалют, доступних для купівлі
  • Великий вибір валют
  • Нижчі комісії…

Ідеально!


2. Як придбати криптовалюту через Binance Connect за 3 простих кроки:

Крок 1:

Відкрийте застосунок Trust Wallet (зображення 1), перейдіть до токена, який ви хочете купити, та торкніться [Купити] у верхньому правому куті (зображення 2). У цьому прикладі ми будемо купувати токен Solana ($SOL) за USD.

Trust Wallet > вкладка [Гаманець] > Solana > [Купити].

iphone-12-pro--graphiteBC1

iphone-12-pro--graphiteBC2

Крок 2:

Після цього ви побачите меню для купівлі криптовалюти. Якщо тут не вибрано Binance Connect, торкніться спадного списку постачальників у центрі та виберіть Binance Connect (зображення 1).

Основна функція:

Тепер купувати криптовалюту в потрібній вам валюті ще простіше! У верхньому правому куті, якщо ви торкнетеся вибору валюти, ви побачите список доступних валют, у яких ви можете придбати вибрану криптовалюту! (зображення 2). У цьому прикладі ви можете побачити, як легко придбати ту саму криптовалюту в євро та британських фунтах (зображення 3 та 4).

Далі введіть суму купівлі в потрібній валюті та торкніться [Далі] внизу екрану. Тут ви побачите екран входу на Binance.

iphone-12-pro--graphite@2x

iphone-12-pro--graphite

iphone-12-pro--graphite@2xeuro

iphone-12-pro--graphite@2xgbp

Якщо ви вже є користувачем Binance, ви можете увійти за допомогою свого акаунту Binance. Виберіть опцію [Увійти] вгорі екрану або [Підключитися за допомогою Binance] внизу (зображення 1).

Якщо ви ще не зареєстровані на Binance, не хвилюйтеся! Просто скористайтеся функцією [Створити акаунт] на екрані та дотримуйтеся інструкцій із реєстрації.

Виберіть [Binance Connect] > [Далі] > екран входу в акаунт Binance.

iphone-12-pro--graphite@2x

Крок 3:

Після того, як ви здійсните вхід на Binance, з’явиться вікно входу. Прочитайте та погодьтеся з політикою конфіденційності (якщо ви дійсно згодні) та торкніться [Продовжити] (зображення 1).

Після цього ви перейдете на сторінку підтвердження платежу (зображення 2), де у вас буде обмежений час, щоб прийняти умови та підтвердити платіж.

Після підтвердження транзакцію буде оброблено. Залежно від криптовалюти, яку ви купуєте, та блокчейну, на якому вона розміщена, зарахування криптовалюти на ваш гаманець відбудеться за кілька секунд або кілька годин. В останньому випадку вам потрібно просто дочекатися! Іноді деякі блокчейни можуть бути перевантаженими. Trust Wallet не може це контролювати.

Завершіть процес входу або створіть акаунт Binance, після цього підтвердьте платіж. Це все, що вам потрібно зробити!

Готово!

iphone-12-pro--graphiteBC5

paymentscreenupdate

Що таке Trust Wallet?

Trust Wallet – це простий і безпечний мобільний мультичейн-гаманець, який підтримує понад 70 блокчейнів і понад 9,5 мільйона цифрових активів, зокрема NFT. Наразі ним користуються понад 60 мільйонів користувачів у всьому світі. Trust Wallet має повністю перевірену систему безпеки, завдяки чому ви можете бути впевненні у безпечності зберігання ваших криптоактивів.

Ваші приватні ключі зберігаються на вашому пристрої, а ваші активи – у блокчейні, що означає, що ви завжди маєте повний контроль над своїми коштами. Завдяки Trust Wallet ви можете купувати, обмінювати та здійснювати стейкінг вашої улюбленої криптовалюти, не виходячи із застосунку, а також підключатися до dApp за допомогою вбудованого браузера dApp.

Ще не маєте Trust Wallet…? :arrow_right: Завантажте застосунок за цим посиланням! :arrow_left:

Доступні криптоактиви:

1inch, AAVE, ACA, ACH, ADA, ADX, AGIX, AGLD, AION, AKRO, ALCX, ALICE, ALPACA, ALPHA, ALPINE, AMP, ANC, ANKR, ANT, ANY, API3, AR, ARDR, ARPA, ATA, AUDIO, AVAX, AXS, BAT, BCH, BEAM, BEL, BETA, BICO, BIDR, BLZ, BNB, BNX, BTC, BTTC, BUSD, C98, CAKE, CELR, CHESS, CHZ, CITY, CKB, CLV, COCOS, COMP, COS, COTI, CREAM, CRV, CTXC, CVC, CVX, DAI, DAR, DATA, DCR, DEGO, DENT, DEXE, DGB, DIA, DOGE, DOT, DUSK, DYDX, EGLD, ENJ, ENS, EOS, EPS, ERN, ETC, ETH, FARM, FET, FIDA, FIL, FIO, FIS, FLUX, FORTH, FRONT, FTM, FTT, FXS, GALA, GLMR, GRT, GTC, GXS, HARD, HBAR, HIGH, HIVE, HNT, HOT, ICP, IDEX, ILV, IMX, IOTX, IRIS, JASMY, JOE, KAVA, KEY, KP3R, LAZIO, LINA, LINK, LIT, LOKA, LPT, LRC, LTC, LTO, LUNA, MANA, MASK, MATIC, MBOX, MC, MDT, MITH, MKR, MOVR, NEAR, NKN, NMR, NULS, OCEAN, OGN, OMG, ONE, ONG, ONT, OOKI, ORN, OXT, PEOPLE, PERP, PHA, POLI, POND, PORTO, POWR, PSG, PYR, QI, QNT, QTUM, QUICK, RAD, RARE, RAY, REEF, REN, REQ, RLC, RNDR, ROSE, RSR, RUNE, RVN, SAND, SANTOS, SC, SCRT, SFP, SHIB, SQL, SLP, SNX, SOL, SPELL, SRM, STORJ, STPT, STRAX, STX, SUN, SUPER, SUSHI, SYS, TFUEL, THETA, TKO, TLM, TOMO, TORN, TRB, TRIBE, TRU, TRX, TVK, TWT, UMA, UNFI, UNI, USDC, USDT, UST, UTK, VET, VOXEL, WAXP, WING, WOO, WRX, XEC, XLM, XMR, XNO, XRP, XTZ, XVG, YFI, YFII, YGG, ZEC, ZEN, ZIL, ZRX

Доступні валюти:

AED, AUD, AZN, BGN, BRL, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EUR, GBP, GHS, HKD, HRK, HUF, IDR, ISK, JPY, KES, KZT, MXN, NGN, NZD, PEN, PHP, PLN, RON, RUB, SAR, SEK, THB, TRY, TWD, UAH, UGX, USD, UYU, VND і ZAR.

У Trust Wallet доступна для купівлі величезна кількість криптовалют. При цьому вибір фіатних валют, за які можете купити криптовалюту, також дуже великий. Комісії за купівлі низькі. Все це робить криптовалюту доступнішою для людей у всьому світі. Чому б не спробувати?

Ще не маєте Trust Wallet? Завантажте застосунок тут!

Відмова від відповідальності:

Зверніть увагу, що доступ до Binance Connect мають не всі користувачі Trust Wallet, це залежить від місця їхнього перебування та відповідних умов надання сервісу.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали:

1 Like