Trust Wallet Uygulaması, Kriptodan İtibari Paraya Dönüştürüp Çekme İşlemini Başlatıyor

Trust Wallet ile kriptodan sorunsuz bir şekilde itibari paraya dönüşüm ve çekim

Trust Wallet ekosistemine çok istenen bir özelliğin entegre edildiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz: Kriptonuzu kolaylıkla USD ya da EUR gibi geleneksel itibari para birimlerine dönüştürme.
Kriptonuza gerçekten sahip olabilmeniz amacıyla, Trust Wallet ile olan kripto yolculuğunuzun tamamını yönetebilmeniz için süreci daha kolay ve rahat bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Artık kriptonuzu itibari para karşılığında satabilir ve Trust Wallet ile doğrudan çekebilirsiniz.

Kriptoyu yatırmak ve çekmek için doğrudan bir kanal sağlayarak insanların kripto yolculuklarına başından sonuna kadar gerçek anlamda sahip olmaları amacıyla kolay ve uyumlu bir yöntem sunuyoruz. Trust Wallet ile kontrolü elinde tutmalarını daha kullanıcı dostu bir tecrübe haline getiriyoruz. Bu yeni entegrasyon ayrıca güvenliği arttırmakta ve para çekme işlemlerine ilişkin olan ücretleri azaltmaktadır.

Ramp ve MoonPay ile Ortalıklar

Kusursuz bir kriptodan itibari paraya geçiş tecrübesi sunma için olan arayışımızda sektör lideri olan iki platform ile ortaklık kurduk: Ramp ve MoonPay. İki platform da kripto paraları alma ve satma işlemlerini basitleştirme ve kusursuz ve güvenli bir dönüştürme tecrübesi sunma konularında faydalı oldular.

Yenilikçi ve kullanımı kolay çözümleriyle tanınan Ramp ve MoonPay ile ortak olmayı çok büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bu ortaklıklar, insanların en iyi kurları arayabileceği çok sayıda hizmet sunarak topluluğumuza gelişmiş bir kriptodan itibari para birimine dönüştürme deneyimi sunmamıza olanak sağlıyor. Topluluğumuza iki seçenek arasından seçim yapma şansı sunmanın yaptığımız işin temelini oluşturan özgürlük ve kolaylık hususlarını vurguladığına inanıyoruz.

TWT ile çekim ücretlerinden tasarruf edin

Trust Wallet’da topluluğumuzun sadık üyelerine harika bir tecrübe sunmaya inanıyoruz ve bu Trust Wallet Token (TWT) sahiplerini ödüllendirmeyi de kapsamaktadır. Cüzdanınızda 100+ TWT* bulunuyorsa indirimli çekim ücretlerinin ek avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bu, cüzdanınızda daha fazla para tutarken varlıklarınızı kolay bir biçimde yönetebileceğinizi ifade etmektedir. Bu, sadece özel kullanıcılarımız için işleri daha kolay, daha tatminkar ve daha uygun fiyatlı getirmemizi sağlayan başka bir yöntem.

Kontrolün tamamen sizde olduğu yolculuğunuz için tek bir cüzdan

Halihazırda bize güvenen 60 milyonu aşkın kişi ile insanların sınırsız bir şekilde fırsatlara erişmesini ve Web3’ü deneyimlemesini kendimize görev edindik. Trust Wallet kriptonuzu yönetmek için eksiksiz bir uçtan uca çözüm sunuyor: Tek bir güvenli uygulama içerisinde transfer yapın, zincir içi güvenlik katkılarından dolayı ödüller kazanın, takas yapın, kripto vergilerinizi ödeyin ve şimdi de kriptonuzu yeniden itibari paraya dönüştürün.

Bu entegrasyon, günlük yaşamlarımızda kriptonun daha geniş bir şekilde benimsenmesi yolculuğunda önemli bir mihenk taşıdır. Bu işlem, insanlara bakiyelerini yönetmek için daha kolay ve güvenli bir yöntem sunarak dijital varlıkları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlıyor ve onları güçlendiriyor. Bu ilerleme yalnızca mevcut kullanıcılarımıza fayda sağlamakla kalmıyor, ayrıca yeni gelenleri güvenle Web3’ün heyecan verici dünyasını keşfetmeye teşvik ediyor.

Trust Wallet’da kriptodan itibari paraya transferlere başlama

Trust Wallet kullanarak kriptonuzu itibari para birimine dönüştürmek basit bir işlemdir. Başlamadan önce, buradan Trust Wallet’ın en güncel versiyonunu edindiğinizden emin olun: Şimdi Trust Wallet Uygulamasını İndirin | Trust Wallet 11

Trust Wallet’daki kriptonuzu nasıl satabilirsiniz?

  1. Adım: Satmak istediğiniz kripto varlığını seçin.

  2. Adım: “Daha Fazla” seçeneğini ve ardından “Sat” seçeneğini seçin.

  3. Adım: Satmak istediğiniz tutarı girin, işlem yapmak istediğiniz sağlayıcıyı seçin ve kriptonuzu itibari paraya dönüştürmek için olan basit talimatları takip edin.

Daha detaylı adım adım talimatlara buradan erişin.

Web3 tecrübenizi daha rahat, eğlenceli ve güvenli kılmak için Trust Wallet’a daha fazla işlev eklerken bizi takip etmeye devam edin.

Ramp nedir?

Ramp, günümüzün küresel finansal sistemiyle Web3’ün sorunsuz bir şekilde bağlantı kurması için altyapıyı inşa etmektedir. Temel giriş ve çıkış ürünleriyle Ramp, 150’yi aşkın ülkede işletmelere ve kişilere kripto ve itibari para birimleri arasında dönüştürme işlemi konusunda gelişmiş ve sorunsuz bir tecrübe sunar. Banka ve kredi kartları, banka transferleri, Apple Pay, Google Pay ve daha da fazlası dahil olmak üzere Ramp dünyanın önde gelen ödeme yöntemlerine tamamen entegredir.

MoonPay Nedir?

MoonPay dünya lideri bir Web3 altyapı şirketidir. Ödemeler, emanet, birinci sınıf tasarım, hızlı ve güvenilir dijital varlık ve akıllı sözleşme çıkarımları için uçtan uca çözümler inşa ederek modern müşteri deneyimini dönüştürüyoruz. Dünya üzerindeki pek çok ikonik marka, Web3 stratejilerini ve fikirlerini güçlendirmek için MoonPay’e güveniyor. 160’ı aşkın ülkede faaliyet gösteriyoruz ve önde gelen cüzdanlar, borsalar ve ticari markalar da dahil olmak üzere 500’ü aşkın ortağımız bize güveniyor.

Telegram üzerindeki Trust Wallet topluluğuna katılın. Bizi Twitter, Instagram, Facebook ve Reddit üzerinden takip edin.