Trust Wallet Uzantıları; İtibari Para ile Kripto Alımları, Aptos, Polygon zkEVM ve Çok Daha Fazlasını Desteklemeye Başlıyor

Trust Wallet tarayıcı uzantısının artık bir dizi yeni özelliği desteklediğini duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

  • İtibari para ile doğrudan uzantıda kripto alma olanağı
  • Aptos blockchain’i ve BEP-2 tokenlerine yönelik destek
  • Polygon zkEVM’ye yönelik destek

Trust Wallet mobil uygulamasında halihazırda bulunan bu özellikler, hem mobilde hem de tarayıcı platformlarında Trust Wallet deneyimini daha da iyileştiriyor.

Trust Wallet Tarayıcı Uzantısı ile daha fazla fırsatın kilidini açın

Trust Wallet Tarayıcı Uzantısı, bu yeni özelliklerin eklenmesiyle birlikte, hızla bir tek durak çoklu zincir cüzdan uzantısı haline geliyor. Daha önce Solana dApp’lerine yönelik tarayıcı uzantısı desteğini duyurmuştuk. Son eklenen bu özelliklerle birlikte Trust Wallet şu an EVM, Solana, BEP-2 ve artık Aptos’u da destekleyen tek uzantıdır.

TrustWalletExtensionButton

Kripto sektörü gelişmeye devam ettikçe, hepsi bir arada bir deneyime duyulan ihtiyaç da gitgide artıyor. İnsanların farklı blockchain’ler için farklı cüzdanlar kullanmalarını gerektiren parçalı sistemler, benimsemenin önüne geçip büyüme fırsatlarını sınırlayabiliyor. Trust Wallet olarak, bu engelleri ortadan kaldırmayı ve herkese sorunsuz bir deneyim sunmayı taahhüt ediyoruz. Üstelik Trust Wallet Tarayıcı Uzantısı sayesinde, birden fazla blockchain’e ve dApp’e tek bir cüzdanla erişerek Web3’te her zamankinden daha kolay bir şekilde gezinebilir ve keyif sürebilirsiniz.

Trust Wallet Tarayıcı Uzantısı ile Kripto Alın

USD, EUR, GBP gibi itibari para birimlerini ve daha birçok uluslararası para birimini kullanarak doğrudan Trust Wallet tarayıcı uzantısı içinde kripto alma özelliğini sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu özellik, dijital varlık edinme sürecini sadeleştirerek hem yeni kullanıcılar hem de tecrübeli kripto tutkunları için daha erişilebilir bir hale getiriyor. Trust Wallet, kripto paraların sorunsuz ve güvenli bir şekilde satın alınmasını sağlayarak, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye ve Web3’ün geniş çapta benimsenmesini teşvik etmeye devam ediyor. Ayrıca cüzdan ödüllerinizde 100+ TWT bulundurduğunuzda sunulan indirimli alım komisyonu sayesinde, topluluğumuzun sadık üyelerine yeni bir değer katıyor.

BuyCryptoTrustExtensionTWTGIF

Aptos’un masaüstü deneyimine entegre edilmesi

Aptos, rakipsiz ölçeklenebilirlik, enerji verimliliği ve güvenlik sunmak adına ileri teknolojilerden faydalanan son teknoloji ürünü bir blockchain platformudur. Çok çeşitli merkeziyetsiz uygulamaları (dApp’ler) desteklemek ve kullanıcılar ile akıllı sözleşmeler arasında sorunsuz bir etkileşim sağlamak üzere tasarlanmış olup blockchain inovasyonlarında yeni bir çağa öncülük etmektedir. Aptos’un tarayıcı uzantısına entegre edilmesi, artık çeşitli Aptos dApp’lerine bağlanabileceğiniz, akıllı sözleşme çağrılarını işleme koyabileceğiniz ve Aptos ağında token alıp gönderebileceğiniz anlamına gelir.

BEP-2 tokenleri desteği Trust Wallet Uzantısına geliyor

Trust Wallet Tarayıcı Uzantısına BEP-2 tokenleri desteğini de eklemenin heyecanını yaşıyoruz. BEP-2 tokenleri, hızlı ve güvenli işlemlere odaklanan bir blockchain olan Binance Beacon Chain üzerinde çıkarılan bir tür kripto para tokenidir. Ethereum blockchain’i üzerine çıkarılan ERC-20 tokenleriyle benzer yönleri olsa da uygulanma biçimleri bakımından bazı farklılıklar vardır. Trust Wallet sayesinde hem BEP-2 hem de ERC-20 tokenlerine kolayca erişebilir ve kullanabilir, böylece DeFi’ye erişim imkanınızı genişletebilirsiniz.

Polygon zkEVM’ye yönelik yerel destek

Trust Wallet uzantısının bu son sürümüne eklediğimiz diğer bir önemli özellik de Polygon zkEVM’ye yönelik destektir. Ethereum’a yönelik bu çığır açan Katman 2 ölçeklendirme çözümü, sıfır bilgi ispatlarının gücü ile EVM uyumluluğunu bir araya getirerek, kullanıcılara ve geliştiricilere daha verimli ve uygun maliyetli bir platform sunar. Trust Wallet, Polygon zkEVM’ye yönelik yerel destek sunarak, bu yenilikçi teknoloji üzerine inşa edilen DeFi uygulamaları, NFT pazarları, GameFi platformları ve kurumsal uygulamalar ile sorunsuz bir etkileşim kurmanıza olanak tanır. Polygon zkEVM’nin Trust Wallet uzantısına entegre edilmesi, büyümekte olan Web3 ekosistemi için hepsi bir arada, güvenli ve kullanıcı dostu bir deneyim sunma taahhüdümüzü güçlü bir şekilde ortaya koymaktadır.

Sorunsuz bir Web3 deneyimi için tek durak çoklu zincir çözümünüz

Trust Wallet olarak, Web3’ün büyümesi ve gelişmesine olan bağlılığımız, bir yandan kullanıcılarımıza üst düzey güvenlik sunarken bir yandan da ekosistemimizi devamlı olarak genişletmemizi mümkün kılıyor. Aptos, BEP-2, Solana ve tüm EVM’lere yönelik desteğin ve kripto alma olanağının entegre edilmesi sayesinde, insanların Web3’ü hiçbir sınır olmaksızın keşfetmek için ihtiyaç duydukları bir tek durak noktası sunuyoruz.

TrustWalletExtensionButton

En son güncellemeler için resmi twitter hesabımız @TrustWalletTRK ve resmi TG kanalı Telegram: Contact @trustwallet_tr üzerinden bizi takip edin.

1 Like