Універсальний посібник для початківців з Trust Wallet

Універсальний посібник для початківців з Trust Wallet

Trust Wallet – це чудовий вибір для тих, хто шукає універсальний криптогаманець. Від перегляду dApp до торгівлі та стейкінгу – ви можете легко й просто отримати доступ до величезного криптосвіту за допомогою всього одного застосунку. Для тих, хто хоче почати роботу з Trust Wallet, читайте далі, щоб дізнатися все, що для цього потрібно.

Що таке Trust Wallet?

Trust Wallet – один із найпопулярніших і найбезпечніших криптогаманців, який пропонує своїм користувачам інтуїтивно зрозумілий комплексний досвід. Застосунок дозволяє безпечно зберігати понад 9 мільйонів криптоактивів у понад 70 блокчейнах.

Запущений у 2017 році як мобільний гаманець із підтримкою токенів ERC-20 на базі Ethereum, застосунок заповнив досі порожній ринок гаманців для смартфонів. Trust Wallet тепер дозволяє користувачам купувати, зберігати та обмінювати провідні криптовалюти та керувати колекцією невзаємозамінних токенів (NFT) в одному застосунку.

Trust Wallet також дає користувачам можливість заробляти криптовалюту за допомогою функції стейкінгу в застосунку гаманця, яка пропонує понад півдесятка криптоактивів із прибутковістю до 11%.

Мабуть, найцікавішою функцією Trust Wallet є мобільний браузер для dApp. Браузер забезпечує безперебійний мобільний доступ до децентралізованих програм (dApp), протоколів DeFi та NFT-маркетплейсів у понад 70 блокчейнах.

Як налаштувати Trust Wallet

Доступ до Trust Wallet простий як для користувачів Android, так і для iOS. Ви можете встановити Trust Wallet на кількох телефонах або планшетах без будь-яких обмежень. Застосунок безплатний для використання та не потребує підписки.

Крім того, Trust Wallet не є кастодіальним. Це означає, що ви маєте повний контроль над своїми коштами та можете переміщувати, депонувати та взаємодіяти з ними, не турбуючись про те, що інша сторона заволодіє ними від вашого імені. Ви отримуєте власну секретну фразу до свого гаманця, яка складається із 12 слів, що виконують роль ключа. Ви і ТІЛЬКИ ВИ повинні бачити та мати доступ до своєї секретної фрази, щоб бути впевненими, що ви повністю контролюєте свою власну криптовалюту – це децентралізація в її найкращому вигляді!

Завантажте Trust Wallet тут!

Дізнаймося про основні кроки налаштування Trust Wallet, які ви зможете здійснити вже сьогодні.

  1. Знайдіть Trust Wallet в App Store або Play Store. Крім того, ви можете перейти на вебсайт Trust Wallet, щоб отримати посилання на відповідний маркетплейс застосунків. Завжди перевіряйте, чи ви завантажуєте офіційний застосунок, щоб гарантувати безпеку ваших коштів.

  1. Відкрийте застосунок та торкніться [СТВОРИТИ НОВИЙ ГАМАНЕЦЬ].

  1. Прочитайте та прийміть Умови обслуговування та Політику конфіденційності. Потім торкніться [ПРОДОВЖИТИ].

  1. Далі [Введіть пароль]. Цей пароль підвищує рівень безпеки вашого гаманця.

  2. Потім вам буде запропоновано створити резервну копію вашого гаманця. Гаманець використовує секретну фразу з 12 слів, яку вам потрібно безпечно занотувати та зберегти виключно для себе.

Trust Wallet не має доступу до цієї фрази. Якщо ви втратите секретну фразу або не створите резервну копію свого гаманця, команда Trust Wallet не зможе допомогти вам отримати доступ до ваших активів. Тому дуже важливо правильно занотовувати свою секретну фразу та зберігати її в надійному місці (запишіть її на аркуші паперу та покладіть, наприклад, у сейф).

  1. Після введення секретної фрази з 12 слів у правильному порядку ви налаштуєте свій гаманець, і він буде готовий до використання.

Що ви можете робити з Trust Wallet?

Розгляньмо деякі з найпотужніших функцій Trust Wallet: гаманець, Discover (стейкінг і DeFi) і браузер dApp.

Безпечно зберігайте та керуйте всіма своїми цифровими активами в одному місці

Як згадувалося, користувачі Trust Wallet можуть зберігати та керувати понад 9 мільйонами цифрових валют і активів, зокрема NFT, у 70+ блокчейнах.

Крім того, користувачі також можуть зберігати NFT на Ethereum, BNB Smart Chain, Polygon і Solana. Ці пункти разом роблять Trust Wallet універсальним мобільним гаманцем.

Здійснюйте своп токенів

Завдяки інтеграції з 1inch v4 користувачі тепер можуть здійснювати своп токенів на 8 різних блокчейнах безпосередньо в застосунку Trust Wallet! А саме на Polygon, Arbitrum, Optimism, Avalanche, xDai, Fantom, BSC та ETH.

Крім того, завдяки нашій нещодавній інтеграції з THORChain ви можете здійснювати кросчейн своп із BTC, ETH, BNB(BEP2) і BUSD(BEP2) безпосередньо у своєму мобільному застосунку Trust Wallet.

Заробляйте винагороди за стейкінг

Завдяки Trust Wallet користувачі можуть отримувати прибуток від кількох провідних цифрових активів у застосунку лише одним дотиком. Наразі в застосунку підтримується стейкінг для 10 криптоактивів, але регулярно додаються нові токени та монети.

Отримайте доступ до ринку DeFi

Завдяки Trust Wallet користувачі можуть отримати доступ до ринку DeFi, що швидко зростає, та різноманітних фінансових послуг. Завдяки децентралізованим фінансам (DeFi) люди в усьому світі мають можливості для заробітку на криптовалютах, починаючи від надання ліквідності в децентралізованих торгових пулах і закінчуючи позиками та фармом.

Користувачі Trust Wallet можуть безперешкодно підключати свої гаманці до всіх своїх улюблених протоколів DeFi, таких як Aave, Compound, PancakeSwap і Uniswap. Підключення легко здійснюється через браузер dApp або за допомогою Wallet Connect. WalletConnect – це відкритий протокол для підключення децентралізованих програм до мобільних гаманців за допомогою наскрізного шифрування. Протокол гарантує, що ви можете виконувати свої транзакції, не розкриваючи жодної приватної інформації під час доступу до dApp на компʼютері чи іншому пристрої.

Купуйте, продавайте, карбуйте та зберігайте NFT

Невзаємозамінні токени (NFT) – це унікальні цифрові активи, що працюють на блокчейнах і надають власникам докази права власності. Користувачі Trust Wallet можуть купувати, продавати, карбувати, торгувати, надсилати та зберігати NFT безпосередньо в мобільному застосунку. Наразі користувачі можуть керувати NFT, викарбуваними на Ethereum та BNB Smart Chain. Незабаром з’являться інші блокчейни. Використовуючи браузер dApp, користувачі Trust Wallet також можуть отримати доступ до NFT-маркетплейсів, таких як OpenSea, щоб колекціонувати NFT або продавати власні витвори.

Грайте в блокчейн-ігри

Блокчейн-ігри типу “грати, щоб заробити” стали популярною розвагою як для блокчейн-ентузіастів, так і для геймерів. Якщо ви ще не знайомі з ними та хочете спробувати, то почати грати за допомогою Trust Wallet легко та просто. Користувачі можуть отримати доступ і грати в багато з цих ігор, зокрема Axie Infinity, Sorare і Decentraland, безпосередньо в мобільному застосунку через браузер dApp.

Що таке Trust Wallet Token (TWT)?

Trust Wallet також має власний токен проєкту, відомий як Trust Wallet Token (TWT).

“TWT було створено, щоб навчати користувачів Trust Wallet тому, як працюють криптовалюти, та надати їм можливість володіти своєю першою криптовалютою, яку можна протестувати”.

Крім того, власники TWT можуть голосувати за рішення щодо управління Trust Wallet, наприклад, підтримку якого блокчейну слід додати наступною. Цей ключовий механізм дозволяє спільноті формувати майбутнє Trust Wallet.

TWT доступний як токен BEP2 на BNB Beacon Chain і як токен BEP20 на BNB Smart Chain. Крім того, TWT також доступний як токен SPL на Solana.

Чи Trust Wallet безпечний?

Одним словом: так! Trust Wallet безпечний. Мобільний гаманець використовує найкращі в галузі заходи безпеки, щоб гарантувати, що кошти користувачів завжди залишаються в безпеці. Крім того, код гаманця є відкритим кодом, що означає, що код було ретельно перевірено розробниками з усього світу.

Керувати криптофінансами за допомогою Trust Wallet – легко

Одним із найбільших бар’єрів для входу в криптовалюту може бути складність цього процесу. Робота з гаманцями, dApp і смартконтрактами вперше часто може призводити до дорогих помилок. Завдяки такому рішенню, як Trust Wallet – всі користувачі можуть насолоджуватися набагато простішим способом доступу, керування та взаємодії зі своїми криптоактивами.

Щоб отримати доступ до всіх послуг, які пропонує Trust Wallet, завантажте Trust Wallet вже сьогодні.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали:

1 Like