Завдяки інтеграції THORChain у Trust Wallet з’явиться функція кросчейн свопів

Команда Trust Wallet рада повідомити, що численні прохання користувачів були задовольнені і ми додали підтримку кросчейн свопів. Це вдалося зробити завдяки інтеграції THORChain. Користувачам більше не потрібно обмінювати токени на фіат і взаємодіяти зі складними протоколами для кросчейн свопу, щоб здійснити обмін токенів з різних блокчейнів. Додатковим бонусом є відсутність комісій за виконання кросчейн свопів.

Завдяки нашій нещодавній інтеграції з THORChain ви можете здійснювати кросчейн своп із BTC, ETH, BNB(BEP2) і BUSD(BEP2) безпосередньо у своєму мобільному застосунку Trust Wallet.

У вас ще немає застосунку Trust Wallet? Завантажте застосунок Trust Wallet ПРЯМО ЗАРАЗ.

Ми вже живемо в майбутньому, де кожній людині потрібен доступ до кількох валют і монет, щоб взаємодіяти з WEB3. Завдяки додаванню свопів THORChain у Trust Wallet була розв’язана головна проблема: користувачам тепер простіше здійснювати обмін криптовалютних активів і не потрібно використовувати фіатні шлюзи, для чого зазвичай необхідна верифікація KYC, що може призвести до вищих витрат через комісії.

Щобільше, користувачам більше не потрібно використовувати мости для обміну, які вважаються небезпечними і ризикованими. Також користувачам більше не потрібно вивчати, як користуватися протоколами для кросчейн свопів, що може бути досить складно само собою. За допомогою цієї функції обмін можна здійснити легко і зручно прямо в застосунку Trust Wallet.

Примітка. Ця функція наразі доступна лише для пристроїв на Android. Незабаром з’явиться підтримка iOS, тож слідкуйте за нами у Twitter @TrustWallet , щоб не пропустити офіційні оголошення!

Які типи обмінів можна виконувати у мобільному застосунку Trust Wallet?

Своп у THORChain:

За допомогою свопів у THORChain ви можете обміняти BTC, ETH, BNB(BEP2) і BUSD(BEP2) та інші активи BEP2.

Кросчейн свопи:

За допомогою кросчейн свопів ви можете обмінювати Binance BeaconChain BNB(BEP2) на Binance SmartChain BNB(BEP20) і навпаки.

Свопи 1inch:

Завдяки свопам 1inch користувачі можуть здійснювати обмін активів між 8 EVM-сумісними блокчейнами, зокрема Ethereum, BSC, Avalanche, Polygon, Arbitrum, Optimism, Gnosis і Fantom. Це означає, що ви можете обмінювати ETH на будь-які токени ERC 20 прямо в застосунку Trust Wallet, не підключаючи dApp 1inch. Це стосується й обміну BNB(BEP20) на токени BEP20 тощо. Ви можете дізнатися більше про нашу інтеграцію 1inch тут.

Як скористатися різними типами свопів у застосунку Trust Wallet?

Примітка. Якщо у вас залишилися запитання, перегляньте розділ “Відповіді на поширені запитання”.

1. Перший приклад: як обміняти BTC на ETH

На цьому прикладі ми продемонструємо, як обміняти BTC на ETH. Це кросчейн своп, оскільки ви обмінюєте монети з двох різних блокчейнів.

Ви також можете обмінювати між собою BTC, ETH, BNB(BEP2) і BUSD(BEP2), але в цьому прикладі ми будемо обмінювати BTC на ETH.

Крок 1. Перейдіть на головну сторінку гаманця і клацніть кнопку [Обмін].

swap-feature-trustwallet

Крок 2. Виберіть BTC у полі [Ви платите] й ETH у полі [Ви отримаєте] та введіть суму, яку хочете обміняти, як показано нижче.

btc-swap-trustwallet

Крок 3. Клацніть [Попередній перегляд], а потім [Підтвердити обмін], щоб завершити кросчейн своп.

trustwallet-crosschain-swap

Примітка. Обробка деяких свопів BTC може зайняти деякий час через перевантаження мережі. Дочекайтеся обробки транзакції. Через кілька хвилин вона буде оброблена і ви побачите оновлений баланс на головній сторінці гаманця. Ви завжди можете переглянути історію транзакцій у застосунку, як показано нижче.

btc-status-trustwallet

btc-status-trustwallet3330×2403 248 KB

2. Другий приклад: як обміняти BTC або ETH на токени BEP20

Для цього обміну потрібно виконати три кроки, оскільки наразі у Trust Wallet недоступна функція обміну BTC на токени BEP20 одним свопом. Але припустімо, що ви хочете обміняти частину своїх BTC або ETH, щоб отримати токени CAKE(BEP20) для використання на PancakeSwap. Як ви зможете це зробити?

Примітка. Для обміну BTC на CAKE (BEP20) вам знадобиться виконати три різні свопи, як показано нижче.

Першим кроком є обмін з BTC на BNB (BEP2)

  • Крок 1. Клацніть кнопку [Обмін] на головній сторінці гаманця.
  • Крок 2. Виберіть BTC у полі [Ви платите] і BNB(BEP2) у полі [Ви отримаєте] та введіть суму, яку хочете обміняти.
  • Крок 3. Клацніть [Попередній перегляд].
  • Крок 4. Клацніть [Підтвердити обмін].
  • Крок 5. Зачекайте кілька хвилин, доки буде оброблена транзакція. Після цього ви побачите оновлений баланс на сторінці основного гаманця.

btc-bnb-swap

btc-bnb-swap4421×2403 541 KB

Другим кроком є обмін з BNB(BEP2) на BNB(BEP20)

Щоб отримати Cake (BEP20), нам потрібно буде спочатку поміняти наші BNB(BEP2) на BNB(BEP20). Ця функція вже є в Trust Wallet. Завдяки цій функції користувачі можуть обмінювати токени BNB Beacon Chain BNB(BEP2) на BNB Smart Chain BNB(BEP20) і навпаки.

Виконайте наведені нижче дії:

  • Крок 1. Клацніть кнопку [Обмін] на головній сторінці гаманця.
  • Крок 2. Виберіть BNB(BEP2) у полі [Ви платите] і BNB(BEP20) у полі [Ви отримуєте] та виберіть суму, яку хочете обміняти.
  • Крок 3. Клацніть [Попередній перегляд].
  • Крок 4. Клацніть [Підтвердити обмін].

bnb-bep-swap

bnb-bep-swap4385×2403 490 KB

3. Третій крок: обмін токена BNB(BEP20) на CAKE(BEP20)

У цьому прикладі ми скористаємося 1inch. Це постачальник свопів, який вже інтегровано в Trust Wallet. Завдяки інтеграції 1inch користувачі можуть здійснювати кросчейн свопи між 8 EVM-сумісними блокчейнами, зокрема Ethereum, BSC, Avalanche, Polygon, Arbitrum, Optimism, Gnosis і Fantom.

Примітка. Використовуючи 1inch як постачальника, ви можете обмінювати токени ERC 20 між собою, те саме стосується і токенів Binance Smart Chain, наприклад, ви можете обміняти токен BNB(BEP20) на CAKE(BEP20).

Дотримуйтесь інструкцій, як показано нижче, щоб дізнатися, як:

  • Крок 1. Клацніть кнопку [Обмін] на головній сторінці гаманця.
  • Крок 2. Виберіть BNB(BEP20) у полі [Ви платите] і CAKE(BEP20) у полі [Ви отримуєте] та виберіть суму, яку хочете обміняти.
  • Крок 3. Клацніть [Попередній перегляд].
  • Крок 4. Клацніть [Підтвердити обмін].

bnb-cake-swap

Trust Wallet пропонує абсолютно новий рівень свободи і гнучкості. Завдяки корисним функціям обміну Trust Wallet ви можете легко досліджувати світ монет, токенів і dApp. Та головне – ви завжди повністю самі контролюєте свої активи, вони належать повністю вам, що дозволяє вам легко взаємодіяти з блокчейном за допомогою простого інтерфейсу користувача.

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали:

1 Like