جناب شما مشکلتون حل نشد؟؟
اگر راه حلی پیدا کردید ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید
بله خودش برگشت بعد ۴ روز وحدود ۱۵۰۰ تا بود ولی همین تلان دوباره ۵۰۰ تا انتقال دادم بازم همین مشکل داره دوج کوین برای شما چند روز شده و ایا به شما هش ایدی داده
اره داده حدود ۵ ساعت هستش چطور باید این مشکلو رفع کرد اینطوری که نمیشه تا همیشه باید بمونه تو کیف پول ینی؟؟؟؟؟!!!
سلام حال شما خوبین .
ببخشید من یک سوال داشتم ؛ کاردانو انتقال دادم از طرف صرافی ایرانی تایید شده ولی توی کیف پول تراست واریز نشده ! لینک تراکنش را که باز میکنم نوشته که : متأسفیم ما نتوانستیم هش معامله را پیدا کنیم
Sorry, we were unable to locate this transaction hash
چیکار کنم که این ارز انتقالی کاردانو برگرده به حسابم ؟ لطفا کمکم کنید … ممنون
خانوم ملیکا به شما هش ایدی داده یا نه روی لرن مورتو قسمت پندینگ کلیک کنید ببینید هش ایدی داده یا با شماره من تماس بکیرید ۰۹۱۲۰۱۸۱۸۱۶
سلام از فیلترشکن استفاده کن مخصوصا اگه بتونی به کشور انگلیس وصل شی مقدار کیف پولت آپدیت میشه
امیدوارم که مشکلتون حل شه
سلام
خسته نباشید
برای من از بایننس، اتریوم ارسال شده طرف فروشنده ایمیل کانفرمشو داره رسیدش رو هم داره اما برای من کانفرم نشده یعنی به کیفم اضافه نشده چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید[quote=“Foroozan, post:1, topic:143491, full:true”]
Support and feedback in Persian
You can ask any questions about trust wallet in Persian and we would try to give answers.
سوالات خود درباره تراست ولت را به فارسی بپرسید.
[/quote]
اون دستور العمل معمول خود تیم تراست ولت رو هم انجام دادم و به سایت اتریومهم رفتم اونجا هم به آدرسم اضافه نشده اون عدد
یعنی در کل مقداری اتریوم واقعا برام ارسال شده و واقعا نه تو سایت اتریوم به اکانتم اضافه شده نه تو کیف پولم اضافه شده
کسی منو اینجا میبینه؟
من هم دقیقا همین مشکلو دارم با این تفاوت که فرستنده دوستم بوده نه خودم
یعنی از اکانت باننس دوستم به تراست پلت من
از اکانت دوستم کم شده ایمیل کانفرم و رسسد هم براش رفته ولی به تراست ولت من اضافه نشده
والله منم ی مقدار ارز bnb به ی ادرس دیگه فرستادم ولی اونور نشسته و متاسفانه تو تراست ولت هم همین جمله شما رو برا کیف پول ارساای بهم نشون میده حالا ارزها رو نشون میده رفتن به اون ادرس ولی میگه فقط میتونی ببینی
سلام وقت بخیر.من ارز(ان سی تی)را خریدم وپیام رسیدش هم آمد ولی پولی را نشان نمی دهد اگر تراکنشش را هم نگاه می کنم می گوید این در
nctکیف پول شما است
سلام تراکنش تاییدنشده دوج کوین دارم چجوری میتونم لغوش کنم یا کارمزدشو بیشتر قرار بدم تا زود تایید کنن
b018d310ee48199a6a224da871a4888b24a11fc4532e510a2109706d883bd8a5
اینم هش
سلام من ont از بایننس واریز کردم به تراست ولتم
در قسمت ont می گه ۵۹۰ تا اومده ولی مقدار رو صفر نشون می ده
اپلیکیشنم هم اپدیت هست چه کنم ؟؟
سلام و خسته نباشید
مشکل من اینه که در کیف پول تراست ولت ادرس رمز ارز ترون و usdt trc20 یکی شده
و من چون یک بار رمز ارز usdt trc20
رو واریز کردم به تراست ولت ، الان که می خوام ترون واریز کنم
Error میده که ادرس اشتباه است
نمی تونم به هیچ وجه ترون رو شارژ کنم
لطفا راهنمایی کنید
چند باری هم نرم افزار تراست ولت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد و همون مشکل باقی مونده
سلام. من حدود ۶۶ دلار ارز btcst فرستادم به کیف تراست ولت اما ۶ دلارش رو دریافت کردم.آیای این کیف پول ساپورتر داره؟ منظورم پشتیبانی هستش.لطفا کمک کنید.ممنون
چرا دوج کوین رو انتقال نمیده به صرافی که بفروشمش؟
.
واس شما هم اینجوریه؟
نگران نباش. شبکه رو احتمالا بخش binancene-peg etherium
باید داخل تراست ولت یک کیف کالتی کوین بسازی بعد داخلش ریکاوری کنی. در ا ینترنت سرچ کن
انتقال اتریوم از کیف پول binance-peg در تراست ولت
سلام،خسته نباشید
2روز پیش etc خریدم ولی هنوز به تراست ولت منتقل نشده
بوده پشتیبانی مبدا هم گقت موفق
چی کار باید بکنم
salam vaghtetun bekhyr,man etc kharidam az binance, oonja success zade va Txid va hame chio daram vali hanuz be hesabe trust naymade,chikar bayad bokonam?
دوست عزیز سلام منم مشکل شمارو داشتم و bnb زدم به تراست همه چیم درست بوده ولی دریافت نکرده ۴ روزه شما فهمیدید باید چیکار کرد ب منم بگید خواهشا اینم ایمیل منه