سلام
تراست والت من از روی گوشیم پاک شده
مجدد نصب کردم و با 12 کلمه ای که نوشته بودم ایمپرت کردم ولی مانده دارایی هام رو نشون نمیده و صفر هستند
چند مرتبه هم والتم رو از اول نصب کردم باز هم مانده ها رو نشون نمیده
توی اکسپلور هم مانده ها رو میبینم اما توی والتم نمایش داده نمیشه
باید چکار کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
من اول ی مشکل داشتم ک ترون هام تایید شده بود ولی ب کیف پول نیومد.
به گفته شما یبار کلا تراست ولتو پاک کردم و ریکاوری زدم دیگ کلا همه ارزام یه چوخ رفاگت.
این چه وضعشه
شما تمام مراحل رو انجام دادین؟؟
به تراست والت تیکت و ایمیل زدین؟
با پشتیبانش صحبت کردین که ببینه مشکل کیف پولتون چیه؟
من فقط مشکلم این بود ترون هام نیومده الان دو هفتس.
اومد پاک کردم به گفته شما ریکاوری هم کردم درست انجام شد اما وینک هام پرید.
دقیقا با ادرس راهنمایی بگو چیکار کنم
سلام
جهت راهنمایی دوستان عرض کنم من ب پشتیبانی توییترش پیام دادم و گفتن زمانی ک شما شما ریکاوری میکنی و 12 کلمه رو میزنی بعد از 24 ساعت میاد ولی اگر نیومد ریست ولت باید انجام بشه ک بهتون لینکشو میدن.
خودم لینکو نمیزارم چون تازه زدم و هنوز جواب نگرفتم.
سلام من خواستم در کیف پول خودم مقداری دوج کوین برای فروش بزارم و وقتی درخاست فروش رو زدم هنوز برام کانفرم نشده از دیروز تا الان هیچ اقدام یا عملی نشده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام کیف پول تراست والت من خالی شده و هیچی نشون نمیده چکاری باید انجام بدم
من 1000 تا تتر داشتم داخلش ولی یهو دیروز دیدم پیامی اومد مبنی بر اینکه 0.000001 عدد ترون به حساب شما واریز شده
رفتم داخل حساب دیدم همون مقدار ترون هست ولی خبری از تتر نیست
هر چی هم ایمیل زدم به پشتیبانی خبری نشد لطفا کمکم کنید
با سلام ۲۸ تاریپل خریدم ولی کلا داره ۸ تا نشون میده تو خود تراست ولت هم نوشته ۲۸ تا رسیده
Hi Good day How can I change the BTT currency on the TRC 10 platform to the TRC 20 platform?
سلام دوستان. من چهار روز پیش polkadot خریدم اما هنوز نیامده. به تویتر تراس والیت دادم آن میگه رمز و همه چیز بفرست آیا. میشه کسی بهیم بگه که چینین. تجربه ای داره یانه
سلام من بیشتر از بیست روز میشه که ارز ftm خریدم
ولی هنوز به کیف پولم که تراست هس نیومده.لطفا کمک و راهنمایی کنید.
آدرس کیف پول تراست 0xf92778dd5fb4bd836076d7a597ab00d82c7ba78f
Transaction Hash:0x241539f4b917a388cf836ba4501f2d6bcb92ba99e559e6be519baf69b77780f5
سلام.خسته نباشید. من اتریوم کلاسیک آز باینانس فرستادم تراست ولت. آدرس هم درست هست و پیام میده که کامل انجام شده. ولی چیزی داخل تراست ولت نیومده. حدود ۲۴ ساعت هم گذشته. الان باید چیکار کنم؟ ممنون
دوستان لطفا راهنمایی کنید
سه تا ارز خریدم و در trust wallet اومده بودند
اما امروز دیدم مه موجودی صفر شده
چکار باید کرد ؟
لطفاً راهنمایی کنید،من باید چیکار کنم که ارز فانتوم توی کیف پول تراست قرار بگیره.با صرافی تماس گرفتم گفتند تراکنش موفقیت.آمیز بوده و از طریق پشتیبان کیف پول اقدام کنید.
سلام وقت بخیر من حدود ۱۲ساعت هست از تراست والت برداشت داشتم (دوج)ولی هنوز تو پندینگ مونده ممنون میشم جواب بدید
سلام
من دیشب مقداری دوج کوین انتقال دادم به کیف پول بایننس ولی در pending مونده و تایید نشده چیکار باید بکنم ؟
دوستانی که مشکل پندینگ دارند معمولا ۴ روز طول میکشه به حسابشون برگرد برای منم ۱ هفته پیش این مشکل پیش امده بود
من ک خداوکیلی هیچی نفهمیدم.
الان 20 روزه ترون از صرافی انتقال دادم و هنوز نرفته به کیف پولم.
به گفته یکی از دوستان راهنما
کیف پولم اپیدیت شده.
یک بار هم ریکاوری زدم و بجای اینک بهتر بشه کلا کیف پولم خالی شده.
داداش اگ میخاین کلاه برداری کنین رک بگین انقد باج میخام.
اگرم بلد نیسی لطف کن اینجا تاپیک نزار.
با هر فوت و فن و روشی ک بگی به پشتیبانی این کیف لامصبم خبر دادم.
دیگ موندم چیکار کنم.
سرمایم ب چوخ رفت
سلام دوست عزیز خسته نباشید
من دیشب مقداری اتریوم رو از بایننس برداشت کردم به تراست ولتم و آرس کیف پول رو هم درست زدم
فقط از بایننس م کم شده ولی تو تراست چیزی نیومده
تراست ولت را بروز هم کردم
ممنون میشم پاسخ بدهید
ببخشید شما هیچ اقدامی خودتون انجام ندادید خودش برگشت؟؟
و اینکه مقدار دوجی ک انتقال داده بودید چقد بود؟