پاسخ به سوالات به زبان فارسی

با سلام من نرم افزار تراست والت رو نصب کردم الان شخصی میخواد به آدرس کیف پول من ارز واریز کنه براش امکان پذیر نیست دلیلش چیه

سلام. من همین الان ۵ واحد توکن (c98)
رو به بایننسم انتقال دارم روی بستر بی ان بی اما به بایننسم واریز نشده . از تراست انتقال دادم به بایننس. مشکل چیه؟ زمانبره؟

داداش مشکلت حل شد؟ اگه حل شده میگی چطوری؟ منم همین مشکلو دارم
دمت گرم مرسی

سلام من از تراست ولت مقداری تتر به اکانت کوینکس خودم دیشب حوالی ساعت ۹ارسال کردم با وجود اینکه موفق آمیز بوده ارسال تتر من ولی هنوز در حساب کوینکس من ننشسته.لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید

سلام من از trustwallet خودم مقداری Tether-USDT(BEP20)به حساب کوینکس خودم تحت شبکه USDT-BSCدیشب حوالی ساعت ۹ انتقال دادم با وجود اینکه تایید زده انتقال وجه رو متاسفانه به حساب واریز نشده.لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

سلام من bnb خریدم و به تراست والتم انتقال دادن و نوتیفیکیشن رسید برام اومد ولی توی والتم دیده نمیشه انگار موجودی نداره

داداش سلام من کیف پولم حذف شده با ادرس سمارت چین تونستم برم داخل کیف پولم اما نمیتونم انتقال بدم دلیلش چیه

سلام
دوست من من از بایننس ۳۷ تِتا theta گرفتم
اما وقتی انتقال دادم به تراستم واریز نشده
همه چی هم صد بار چک کردم ادرسارو همه تایید ها ام دارم
چه هش انتقال کوین
هم تایید انتقال بایننس

سلام خسته نباشید من دیروز مقداری بیت کوین خریدم عصر ساعت ۱۹:۵۶ دقیقه ساعت ۲۱:۴۰ دقیقه از تراست ولتم سند خورد خود به خود یعنی داخل تراست ولتم نشست ساعت ۲۱:۴۰ شب سند خورد همه اسناد دال بر خریدم و دارم میشه برگشت داد سرمایمو در تاریخ ۲۵ جولای ۲۰۲۱

و اینکه تو سایت بلاک چین کد زدم چون تازه وارد هستم که ۳۸۶ دلارم رفته تو ی کیف پول دیگه درصورتی که من به هیج عنوان قصد فروش نداشتم و سند نکردم از کیف پولم سند خورد خود به خود

17f59f6f9ca6fe601fab2e29f5533eebe8212aaed29406c04a127c8bf3a59d16این ادرس کیف پول خودمه که ازش رفته

سلام من کد 12 رقمی کیف پولم رو گم کردم گوشیم ریست شد هم کد هم برنامه پاک شدن الان راحی هست

سلام وقتتون بخیر.
در تاریخ 2021/05/11 مقدار 42882.985 عدد توکن
YouChain
از صرافی اوککس به تراست ولت انتقال دادم. با گذشت چندین ماه و رفتن راه های مختلف برای پیدا کردن و بازگردانی هیچ نتیجه ای نگرفتم. سایت های مختلف اسکن هم تایید تراکنش دادن. من باید چیکار کنم؟

سلام
آقا چندین بار برای من پیش اومده مثل همین امروز توی پنکیک چنج زدم به دوج ۲۰ تا خودم داشتم ۲۶ تا هم ابن مدلی خرید زدم مجموعا باید میشد ۴۶ شد ۲۶ یا سری پیش مینی بی بی دوج خرید زدم ۳۰ دلار ازم ۵۰ دلار کم شد اندازه ۲ دلار بهم توکن مینی بی بی دوج داد

سلام وقت بخیر من مقداری دوج کوین به اشتباه به ادرس اتریوم کلاسیک فرستادم برای بازیابی مراحلی که تراست ولت گفته بور رو رفتم و کلید خصوصی رو بدست اوردم اما برای بازیابی دوج کوین در لیست اضافه کردن ولت ارز دوج نیست چیکار باید کنم ؟
ممنون از کمکتون

سلام
آقا چندین بار برای من پیش اومده مثل همین امروز توی پنکیک چنج زدم به دوج ۲۰ تا خودم داشتم ۲۶ تا هم ابن مدلی خرید زدم مجموعا باید میشد ۴۶ شد ۲۶ یا سری پیش مینی بی بی دوج خرید زدم ۳۰ دلار ازم ۵۰ دلار کم شد اندازه ۲ دلار بهم توکن مینی بی بی دوج داد

سلام.کد txidاخرین تراکنش رو می خواستم.به یک کیف پول دیگه فرستادم مبلغ۱۴تتر…
ابتدای ادرس کیف پول مقصدTyjFr5واخر ادرس مقصدjjrbلطفا هش تراکنش این واریز رو برام پیامک کنید…ممنون

سلام دیشب یکی که خودش را آدمین blockchain جا زده بود trust wallet منو هم کرد تمام پولهام را برد من ایدی تلگرام و تلفنش را دارم فکر کنم کانادا باشه چطوری می تونم پولم را برگردونم ؟؟؟

سلام
آ)لطفا دقت کنین آدمینها و مسئول های تراست نه کدهای رکاوری شما رو می خواد نه ازتون درخواست پرداخت پول داره
ب)قبل از خرید هر توکنی دربارش مظلع باشین توکنهایی وجود دارن که هنگام خرید و فروش از شما مالیات می گیرن حتی در برخی موارد تا صد در صد
ج)مسئولیت دارایی هاتون با خودتون چون کسی غیر از شما دسترسی به کدهای رکاوری نداره
د)از وصل کردن کیفتون به سایتهای مشکوک ، شرکت در ایردراپهای تایید نشده، خرید توکنهای ناشناس خودداری کنید ویا حداقل از کیف اصلیتون استفاده نکنین

من چند شت کوین خریداری کردم الان می‌خوام آنها رو بفروشم هرکاری میکنم سیستم تراست ولت قبول نمیکنه لطفاً راهنمایی کنید