دوست عزیز بازیابی کردم باز هم نشد چند روزه درگیرم همه چیز درسته ولی نمیدونم چرا به ولت نمیاد
این یارو دزده رو چیزی کلیک نکنین
سلام من از بایننس مقداری bttبه تراست ولت منتقل کردم تو بایننس کامل شده انتقال ولی تو تراست ولت من چیزی نیومده چرا؟
یکی از دوستام از رمز کیف پولم عکس گرفت سلام، چگونه می تونم رمز کیف پولم رو عوض کنم؟
سلام من از بایننس مقداری bttبه تراست ولت منتقل کردم تو بایننس کامل شده انتقال ولی تو تراست ولت من چیزی نیومده چرا؟
Wrapped btt چی هست؟
من توکن های btt رو به wrapped btt در کیف پولم واریز کردم ولی هیچی نشون نمیده ولی سمت بایننس انتقال رو موفق زده
احتمالا تو bep20
ریختی این همون توکن فقط ورپ شده به اسمارت چین
Trc20ریختم ولی هیچ اثری تو تراست ولتم نیست نمدونم چکار باید بکنم الان تو بایننس هم موفق زده انتقال رو آدرس هم درست بود
سلام.
من ارز شیبا رو از بایننس خریداری کردم و انتقال دادم به تراست ولت بعد چند روز میخاستم انتقال بدم به صرافی کوینکس ، گفت برای کارمزد باید اسمارت چین باشه و من مقداری واریز کردم ، ادرس واریز صرافی کوینکس رو کپی کردم و با تراست ولت ارسال رو زدم ولی با گذشت ۱۶ روز هنوز نیومده به کوینکس فقط تو ولت نوشته ارسال شده و وقتی میزنم به لینک همه چی رو میاره و نوشته تایید شده ولی خبری ازش نیست و نیومده الان باید چیکار؟
سلام کسی می تونه کمکم کنه
ترون استیک کردم تو تراست ولت ولی فریز شدن ونمی توانم از فریز خارج کنم ۱۰ روز هم گذشته ولی تو آدرس ترون اسکن هستند اما در کیف پول دیگر دسترسی ندارم فقط فریز شده نمایش داده می شود به پشتیبانی هم تیکت زدم ولی هیچ خبری نشده
لطفا کمک کنید
متشکر از پاسخ شما ولی این کار و انجام دادم اما مشکل حل نشده
هست۱.۳۰.۱۵ ورژن کیف پولم اپدیت
آقا ابنجا آدمین ایرانی نداره ولی قبل کلیک رو هر چیزی فکر کنین یکم
اگه دوست بالایی توکنات رو خالی نکرد چک کن ببین ترون داری تو والتت برای تراکنش بعد آنفریز و آن استک کنش
مطمئنید که کوینکس
bep20
رو پشتیبانی می کنه؟ از پشتیبانیش اینو بپرسید
متشکرم دوست عزیز نه هواسم هست ولی لینک ش سالم بود و تیت کردم اما نصب نکردم
سلام دوستان من مقدار ارز ماتیک از صرافی کوینیکس به کیف پول تراست ولت انتقال دادم اما به اشتباه به جای انتخاب شبکه ای آرسی۲۰ شبکه خود ماتیک رو انتخاب کردم و به همین خاطر هنوز به دستم نرسیده است.ممنون…
سلام جناب عمرانی
بنده هم به مشکل شما برخوردم. ممنون می شم اگر راه کاری پیدا کردین به بنده هم اطلاع بدین.
سلام من مقداری اسمارت چین داشتم تغییر دادم به فگ توکن ولی به ولتم واریز نشده با اینکه موفقیت آمیز زده، دلیلش چیه؟
( contract validate error : Validate TransferContract error, balance is not sufficient )
میخوام ترون انتقال بدم دو روزه این پیام رو میده!؟ به اندازه کافی ترون دارم و همه چی هم اوکیه! اولین بارم هم نیست! کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام وقتتون بخیر من میخوام اتریوم کلاسیک رو بفروشم هر کاری میکنم گزینه pendingرو میاره لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام یعنی بیخود ترین پشتیبانی رو کیف تراست والت داره. تو همی ماه400 دلارپول منو ب باد داد آخری هم همین دیشب بود ک 30 دلار bnb فرستادم ب کیف از هات بیت تایید هم شده داخلbscscan اما ب کیف تراست نیومده. دزدیه هفته پیش هم 100توکن گرون قیمت فرستادم اونم نرسید