پاسخ به سوالات به زبان فارسی

مشکلتون حل شد ؟ برای هم همین مشکل پیش اومده با تعویض گوشبم و به جوابی نرسیدم

.سلام خسته نباشید.هر مقدار “بی ان بی از شبکه سمارت چین” به والت تراستم انتقال میدم بلافاصله و اتوماتیک برداشت میشه

سلام شیردل عزیز ، من گوشیمو عوض کردم ، دوازده تا کد رو ایمپورت کردم ولی موجودیمو صفر نشون میده و یکی غز انتقالام کاردانو بوده که ایدی انتقالشو دارم ولی تو سایت کاردانو میگه همچین انتقالی موجود نیست در حالی که رسیدشو تو بایننس دارم و اینجا بوده قبلا و اینکه ادرس کاردانو الانم نمیخونه با ادرس قبلیم و چه باید بکنم تا ارزهام برگردن ؟ تراست ولت رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد

اگه 12 کلمه رو درست وارد کردین اینترنت رو عوض کنین تا سینک بشه ممکن یکم طول بکشه.
درباره کاردانو هم چک کنین ببینین رو کدوم شبکه انتقال دادین احتمالا خود کاردانو نیستش که اسکنرش نشون نمیده

1 Like

احتمالا برنامه تقلبی نصب کردی یا به والتت دسترسی دادی برنامه رو از همین سایت دانلود کن و توکن هات رو به والت جدید بریز و قبلیه رو پاک کن

بصورت دستی توکن رو با استفاده از اسمارت کنتراکتش به والتت اضافه کن

1 Like

توکن ها تو شبکه پولیگانن می تونی از بریج استفاده کنی یا بفرستی به صرافی و شبکه ای که می خوای رو انتخاب کنی

tko و tlm سلام من ارزهایی از صرافی بایننس بهکیف پولم ارسال کردم و تراکنش completed شده ولی هنوز صفر نشون میده اگه میشه کمک کنید ممنون

Hello, 36 tons have been deducted from my account. Why?سلام ۳۶ترون از حساب من کم شده چرا؟

سلام برای منم همین جوری شده ترون باید چکار کنیم برگشت میدن یا نه یهو غیب شده

ترون از حساب من کم شده چرا میشه خودش کمک کنه من توی حسابم هستم بیاد ترون کم مچبشه

سلام
من 79 تا ارز ماتیک رو از کیف پول متاماسک به تراست والت واریز کردم ولی به تراست اضافه نشده. ممنون میشم راهنماییم کنید

2 Likes

سلام و عرض ادب دوست عزیز من مقداری اتریوم از صرافی به والت ارسال کردم و بنا به گفته پشتیبان رو شبکه دیگه ارسال شده طبق دستوالعمال پیش رفتم و آدرس ارز گمشده رو پیدا کردم اما از مرحله ۴ به بعد رو متوجه نمیشم چیکار کنم میشه لطف کنی منو راهنمایی کنید

سلام من همچنان موجودی Shiba رو در تراست ولت ن چکار باید بکنم شون نمیده

1 Like

سلام وقت بخیر
من در جستجوگر موزیلا یه اکپنشن نصب کردم و کیف پولم اسکم شد ،الان میخوام برنامه هایی که به این کیف پول وصل هستند رو با کیف پول جدید جابجا کنم نمیدونم چجوری باید این کارو کنم … میزان زیادی پول تو pooltogether دارم و نمیدونم که باید چی کار کنم … میشه راهنمایی کنید لطفا

سلام.چطوری توکن اتریوم رو به خود اتریم تبدیل کنم؟
Ethbep2 دارم تو والت و میخوام

منم دقیقا همین مشکل رو دارم. چکار باید کرد؟ فکر میکنم اشتباهی که رخ داده اینه که از بی ای پی ۲۰ فرستادیم به ای آر سی ۲۰. کسی هست بدونه چجوری این مشکل حل میشه؟

من شیب رو از تراست والت با فرمت بی ای پی ۲۰ منتقل کردم به کوینکس با فرمت ای آر سی ۲۰ ولی شیب منتقل نشده. چکار باید کرد؟ میشه پول رو برگردوند یا واریزش رو کامل کرد؟

1 Like

سلام. . خسته نباشید… من چند روز پیش تمام سهمام تو کیف پولم ناپدید شد !! چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام

من هم دچار مشکل تقریبا مشابهی شدم. تعدادی متیک از کوینکس به تراست والت انتقال دادم. در کوینکس شبکه بپ بود ولی در تراست، شیکه ای آر سی 20 بود. متیک از کوینکس منتقل شده. به تراست وارد نشده به نظرتون چه راه حلی وجود داره؟