پاسخ به سوالات به زبان فارسی

سلام علی اقا شما مشکلت حل شد ؟ من هم گوشیمو عوض کردم و پولم نیست و ادرسم عوض شده

سلام من کیف پول شماره یک رو به یک سایت متصل کردم و انگار برداشت زدن این به کنار
الان من میخوام موجودی توکن های کیف پول اول رگ به دومی انتقال بدم که نمیشه و نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین

سلام من از کیف تراست مقداری ارز
busdc(bep20)
فرستادم روی کیف پول
bnb(bep20)
حساب مقصد مربوط به خودم و در صرافی کوینکس هست.
متاسفانه نوع ارز مقصد رو اشتباه انتخاب کردم. تراکنش انجام شده و پول از کیف تراست کم شده و متاسفانه چیزی در آدرس مقصد ندارم
این مشکل راه حلی داره

اصلاح میشه
busd (bep20) from trust wallet send to bnb(bep20) wallet to coinex
این اشتباه در انتخاب نوع ارز در مقصد بوده

سلام
من تراست ولتمو پاک کردم ولی برای دوباره وصل کردنش متوجه شدم ۹ تا فقط کلمه دارم حالا باید چیکار کنم

سلام من تراست ولتم رو reimportکردم. بعد از لون موجودیم صفر هست. رمز من رو کسی نداره . میشه لطفا راهنماییم کنید

سلام
من ترون انتقال دادم به تراست والت و موجودی حساب داره نشون میده
که حدود
۳۸۶ trx موجوده

ولی وقتی میخوام اونو انتقال بدم میزنه موجودی منفی

سلام من بجای شبکه bnb برای خرید ۱۴۴.۵۶ فانتوم از شبکه دیگه استفاده کردم توی کیفم نیامده

سلام فروزان بانو
چند وقت پیش مقداری بیت به ادرس اشتباه ارسال کردم و هنوز موفق به بازگشت توکن ذکر شده نشده ام
کسی هم نتوانسته چندان کمکی بهم بکنه
آیا میتونم خواهش کنم که بهم کمک کنید تا بتونم بیت کوین رو بازیابی کنم ؟؟؟؟:pensive:
ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید :purple_heart:

سلام من مقداری دوج و سوشی از بایننسم به تراست ولتم ریختم ولی الان هرچی میخوام برداشتشون کنم یا دوباره بریزم به صرافی اجازه نمیده ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام
من تقریبا پنج ماه پیش توی تراست ولت چند ارز استیک کردم ، که از طریق ارتباط با پشتیبان این کارو انجام دادم ، ولی با وجود گذشت این همه مدت ،هنوز به کیف پولم برنگشته ، و از این بدتر ، یک ماه میشه که جواب ایمیل هارو نمیده
شما از علت این قضیه خبر داری ؟ راه حلی براش هست که بفمم علت این همه تاخیر چیه؟
البته اینم باید یگم که دو ماه پیش خودشون سه تا پیام دادن و اعلام کرده بودن که ارزهاتون به شعبه پرداخت ارجاع داده شده و تا ۷۲ ساعت آینده به کیف پول برمیگرده ، ولی بر نگشت
ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام چرا کسی جواب نمی‌دهد اشتباه من این بود شبکه bnb را انتخاب نکردم ممنونم و

سلام من گوشی جدید خریدم با رمز قبلیم نمیتونم وارد بشم برنامه میگه رمز اشتباه هست چیکار کنم

سلام
من هم خرید انجام دادم توی تراشت ولتم نیومده اتریومی که خریدم، الان بیشتر از چند ساعت گذشته، میشه کاری کرد؟

سلام من از تراست والت اتریوم رو بر بستر بایننس انتقال دادم به کوینکس غافل از اینکه کوینکس بی اس سی رو ساپورت نمیکنه الان راهی داره ک توکن هام برگرده به کیف پول؟

سلام من از تراست والت اتریوم رو بر بستر بایننس انتقال دادم به کوینکس غافل از اینکه کوینکس بی اس سی رو ساپورت نمیکنه الان راهی داره ک اتریوم برگرده به کیف پول؟

سلام من از تراست والت اتریوم رو بر بستر بایننس انتقال دادم به کوینکس غافل از اینکه کوینکس بی اس سی رو ساپورت نمیکنه الان راهی داره ک توکن برگرده به کیف پول؟

امکان داره از طریق خود بنیاد تتر ارز ها بلاک شده باشن، از تتر استفاده نکنید، متمرکز هست. ایران هم تو لیست تحریم شون هست

برنامه اسکم نصب کردی یا 12 حرف رو جایی کپی کدی
برنامه رو پاک کن و برنامه اصلی رو از خدا سایت نصب کن و سایت مشکوکی دیگه واردش نکن

سلام کسی میتونه به من کمک کنه؟من اتریوم رو از صرافی میخواستم انتقال بدم به کیف تراست.آدرس اتریوم دادم ولی نیومد و بعد که چک کردم نمیدونم چطور زده به آدرس بی آن بی من فرستاده شده و الان هر دو آدرس اتریوم و بی آن بی من خالیه کسی هست راهنمایی کنه،؟بر بستر bp2انتقال دادم
۰۹۱۳۲۷۸۹۷۱۷کسی میتونه با من تماس بگیره لطفا