پاسخ به سوالات به زبان فارسی

به آدرس والتتون واریز شده.
آدرس گیرنده:
0x21AC8970d3d8Cd78AC58F65e221259f3453DA320

سلام دوست عزیز یکی از دوستان btt خریداری کرده از صرافی بیت برگ نمیدونم چرا نیومده تو کیف پول تراستش البته برای من نیست گفتم برای یکی از دوستان هست

راستش باید حواستون باشه . این موضوع با موارد بانک و چیزای این چنینی خیلی فرق میکنه . البته حنما میدونید ولی در بیشتر مواقع ولت ها و صرافی ها پیام مناسب برای اینکه حواستون به این موضوع باشه میده ولی در غیر این ضورت مسولیت به عهده خوده تریدر میشه .

گاهی زمان میبره . تیکت بزنند و وضعیت ترنزکشن رو چک کنید خودتون . آدرس واریز رو هم دابل چک کنید

من فکر نکنم متاسفانه بتونید که این کار را بکنید و ازر شما قابل دستابی نیست

سلام. من میخوام از تراست ولت تتر انتقال بدهم اما نمیشه. تترم بر بستر ترون هست و ترون هم در کیف دارم. اما هربار پیام میده: فیلد-اوت آو انرژی. ممنون میشم راهنمایی بکنید

سلام من رمز تراست والتمو گم کردم که بخام برنامه رو بازیابی کنم برنامه رو از رو گوشیم حذف نکردم دیتاش پاک شده تورو خدا کمکم کنید

1 Like

سلام من رمز تراست والتمو گم کردم که بخام تراست والتمو بازیابی کنم برنامه رو از رو گوشیم حذف نکردم نمیدونم چجوری دیتاش پاک شده تورو خدا کمکم کنید

.سلام من امروز استلار فرستادم ادرس را درست زدم ولي ممو اشتباه شده وبه ادرس طرف نرفته نميدونم چکار بايد بکنم

سلام مدتیه من و اطرافیانم تتر خریداری میکنیم ولی بعد از مشاهده شدن تو ولت یمدت ک میگذره غیب میشه انگار کلا تتری
نه ادرس رسیوی وجود داره و ن ادرس سند خریداری نشده

همه چیز اوکیه درسته ادرس ولت ک دادم حتی تتر رو تو ولت خودم دیدم ولی غیب شد بعد یه مدت میری تو هیستوری ارز تو ولت خالیه چیزی نشون نمیده ولی از اونجایی ک ارسال شده ب ولت ما آدرس ارسالش هست

توروخدا کمک کنین این مشکل برا حدودن ۵ نفر از اطرافیانم رخ داده لطفا کمک کنین الان سرمایه ما رو هواست

سلام من چند ماه پیش خواستم ایردراپ تراست ولت رو بگیرم توی ولت خودم. و توی یکی از کانال های تلگرامی سرم کلاه و من ندونسته ۱۲حرف ولتم رو دادم و کل ارز های من خالی شد. میخواستم بدونم ایا امکانش هست رهگیری کنیم و پولام برگرده؟؟؟

سلام من ارز بیت تورنت از بایننس اشتباها به آدرس رپد بی تی تی روی شبکه ترون فرستادم…که اصلا هیچی تو کیف نیومده. ممنون میشم کمکم کنید.

از بایننس به آدرس تراست ولت خودم ارسال کردم ولی به جای btt اشتباه wbtt رو دم

سلام هفته پیش یک پیغام مبنی بر ثبت کیف پولم گرفتم . بعد اون ، پریروز متوجه شدم محتویات کیفم منتقل شده ( به عبارتی کیفم خالی شده)!!!
چطور ممکنه ؟ یعنی هک شدم ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین دوست عزیز

سلام من رمز دوازده رقمی رو یادداشت کردم الآن گوشیم رو عوض کردم و اون تراست رو پاک کردم الآن هرکاری می‌کنم موجودی تو تراست جدید بالا نمیاد رمز هم درست زدم

1 Like

سلامممم خسته نباشید من پولکادات خریدم از سایت بیت برگ ولی تو‌کیف پولم نیومده اپدیت شدست کیفم با وی پی انم وارد شدم اما توی کیفم نیومدهه

1 Like

سلام وقت بخیر من سه از ارز هام از کیف پولم گم شده یکی از ارز هام که نیومده بود به کیفم تورو خدا کمکم کنید
سه چهار بار هم کیف تراست ولت رو پاک و نصب کرده بودم الان که بخوام کیف پولی که توش ارز داشتم باید کدوم یک از اونارو بزنم

سلام وقت بخیر
ببخشید من دیشب از پنکک سواپ ارز TASTENFT و گرفتم مراحل کامل و سحیح انجام شد اما تو‌کیف پولم نیومده
مشکل کجاست؟
من ولتم رو رو دوتا گوشی همزمان دارم[quote=“Foroozan, post:1, topic:143491, full:true”]
Support and feedback in Persian
You can ask any questions about trust wallet in Persian and we would try to give answers.

سوالات خود درباره تراست ولت را به فارسی بپرسید.
[/quote