سلام ۷۹۲ وی چین و ۱۴۴ فانتوم من هنوز در کیف پولم نیامد
سلام وقت بخیر
من امروز حدود ساعت ۱۲ مقدار ۰.۹۹ بایننس کوین رو میخواستم به پلتفرم کاوا منتقل کنم ولی الان نه تو تراست ولتم موجوده و نه تو پلتفرم کاوا لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
لطفا یکی منو راهنمایی کنه امروز کل اتریوم کیف پولم تو تراست والت خالی شده چکار باید بکنم
Hello, but 144 phantoms did not come in my bag, as well as 792 V China. What should I do if it comes in my bag ??
thank you
با سلام و احترام. منبه تازگی اشتباها Ethereum Classic رو از داخل بایننس روی شبکه BSC به ادرس Ethereum Classic روی شبکه Etc فرستادم. باید جیکار کنم
سلام، دوست من به اشتباه رمز ارز توموچبن از تراست والت فرستاده به کیف پول تراست والت همسرش اما به جای آدرس توموچین، به آدرس اسمارت چین زده. راهی داره برگرده به کیف پولش؟
سلام من تعداد 148 عدد ماتیک از کوینکس انتقال دادم به تراست ولت الان 5،6 روزه که نیومده تو میف پولم. کوینکس میگه از طرف ما ارسال شده چطور میتونم از تراست ولت پیگیری کنم
سلام واسه من هم 148 تا ماتیک از کوینکس انتقال دادم به تراست ولت الان نزدیک 1 هفته اس نیومده چطوری پیگیری کنم، البته از طرف کوینکس ارسال شده
سلام وقتتون بخیر، من از کوینکس ارز ماتیک رو انتقال دادم به تراست ولت و عملیات موفق بود و انتقال داده شد، ولی متاسفانه به حساب تراست ولت هیچی واریز نشده، لطفا راهنمایی کنید
Fantom (FTM) اطلاعات دقیق معاملات txhash 0x4d2bc1f219c36c745b3d03e67a11baba2f21a139048eef67ab87f0503940c8ae.
وضعیت تراکنش ، تأیید بلوک ، هزینه گاز ، FTM و انتقال توکن نشان داده می شود…پس چرا در کیف پولم نیامد ؟؟
Fantom (FTM) اطلاعات دقیق معاملات txhash 0x4d2bc1f219c36c745b3d03e67a11baba2f21a139048eef67ab87f0503940c8ae.
وضعیت تراکنش ، تأیید بلوک ، هزینه گاز ، FTM و انتقال توکن نشان داده می شود…پس چرا در کیف پولم نیاورده ؟؟
سلام من توي تراستم دكس رو با اتريوم سواپ كردم ولي يه روزه از تراستم پريده موجوديش
سلام من حدودا ۴ ماه پیش ارز تتا خریدم
منتهی وارد کیف پول من نشده
تراکنش موفق بوده و حتی داخل تراکنش های خود تتا هست اما نمیاد داخل والت چیکار باید بکنم؟
کیف پولم به روز هست و چندین بارم ایمیل زدم جوابگو نیستند
خواهشا کمک کنید
سلام ۷۹۲ ون چین من کجاست ۶ ماه گذشته ۱۴۴ فانتوم من چی شد شما عملیات را تایید کردید ولی در کیف من نیامده .چرا کار را تمام نمیکنید آیا ۶ ماه زمان کمی برای انجام کار هست ؟ خواهش میکنم انجام دهید
سلام خسته نباشید
من ارز etherion token BEP20
به ارز اتریوم erc20
انتقال دادم
اول بایناننس داشتم! تبدیل کردم به اتریوم توکن بعد فرستادم به اتریوم ادرس شرکت الپاری فارکس
الان اونا میگن ما چیزی نمیبینیم
چطور من ریکاوریش کنم؟ یا کاری کنم اونا ببینن
سلام خسته نباشید
از طریق کیف پول تراست والت اول بایناننس به اتیروم توکن تبدیل کردم من ارز etherion token BEP20
به ارز اتریوم erc20
انتقال دادم
اول بایناننس داشتم! تبدیل کردم به اتریوم توکن بعد فرستادم به اتریوم ادرس شرکت الپاری فارکس
الان اونا میگن ما چیزی نمیبینیم
چطور من ریکاوریش کنم؟ یا کاری کنم اونا ببینن
0xba2250b6cd7a465c6d8fbc13833f133ff04800b8b15ef81ef2a4c29972ae2519
عکس گذاشتم هش ریتم هست
من ریپل خرداری کرده بود و بار اولی ک به ولتم وارسر شد ۲۰ریپل کم شددیشب ک میخواستم بفروشم مجددا ۲۰ریپل دیگه ازم کم کرد یعنی به جای اینکه کلا ۲۰ریپل برای نتورک فی بدم ۴۰ریپل دادم کاری میشه کرد؟ توی اسکرین شاتشم نوشته. نتورک فی ۲۰ریپل
متاسفانه فقط والتی که دریافت کرده می تونی براتون پس بفرسته
عزیز اونم میگه من نمیتونم ببینم ! چطور بگم برگشت بزنه راهی دارید بگید بهش بگم انجام بده گیرنده مشکلی نداره فقط نمیدونه چطور
سلام ببخشید من مقداری ارز تزوس داشتم ولی یک دفع ناپدید شد کد های ریکاوری هم دارم چکار باید بکنم