سلام من مقدار تتر روی شبکه تومو داشتم اومدم از دیاپ تراست والت عملبریج انجام بدم از سایت توموم بریج تمام کار هارو انجام دادم ولی برای تایید تراکنس و ارسال تتر روی شبکه اتریوم میگهشبکه رو از تومو به اتریوم تغییر بده برای دریافت ارمزد این کارد که انجام میدم دی اپ ریلود میشه و از پنجره خارج میشه و راه کاری پیدا نکردم چطور میتونین به من کمک کنین
سلام چرا بعداز ۶ ماه جواب نمیده کسی ۱۴۴ فانتوم و۷۹۲ وی چین در کیفم نیامده خسته شدم
سلام
بنده دو روز پیش انتقال رمز ارز
Aegro
انجام دادم و در مرورگر بلاک چین تراکنش رو موفق نوشن میده و تایید های لازم رو گرفته
چندین بار هم چک کردم ادرس ولت و پروتکل رو درست انتخاب کردم
ولی هنوز در ولت تراست من ننشسته
میخواستم بدونم راهی برای پیگیری نیست ؟
سلام داداش
داخل تراس ولت ارزی که خریداری کردی رو سرچ کردی تا ترس والتت بتونه اونو بخونه؟؟؟؟
سلام چرا جواب منو نمیدهید آقای آلون ۴۷من ۷۹۲ وی چین ۶ ماه پیشخریدم در کیفم نیامده ۱۴۴ تا هم فانتوم ۳ ماه پیش خریدم خودتون تایید کردید هست انجام شده ولی در کیف نیامده خواهش میکنم کمک کنید
سلام ، نحوه انتقال ارز تتا از کیف پول چطوره؟ هر کاری میکنم
خطا میدهد وپیام نشون میده در مورد داشتن ارز تی فول که تعدادش خیلی زیاده
کار خاصی نداره آدرس گیرنده که تو دو شبکه یکیه، گیرنده باید شبکه ای که توش فرستادین رو به والتش اضافه کنه یا کیف پولش رو به والتی که خودکار پشتیبانی می کنه وارد کنه
کلا 2 3 تا کلیک میشه
سلام
آیا ترید در تراست والت برای ایرانی ها مشکلی ندارد یا تحریم هستیم و مسدود نیکنند
سلام
ترید در تراست والت برای ایرانی ها مشکل نداره
در یاحسابرومسدود میکنند
نه مشکلی نداره چون از دکسها استفاده می کنه
سلام.وقت بخیر.من خرید از صرافی که انجام میدم به تراست والتم واریز میشه اما تراست والت ارزهامو انتقال نمیده برام و تراکنش هام جابجا نمیشه.چند روزه اینجور شده.به حالت پندینگ میره بعد ارور میده و کنسل میکنه.تراست والتم و آپدیت کردم نتیجه نداد.بعد گاز و زیاد کردم که قیت جابجایی بالابره شاید انجام شه باز نشد.چکار باید بکنم الان؟
یعنی ایران تو لیست تحریم تراست نیست
یعنی ایران تو لیست تحریم تراست نیست
@monsour
سلام
من دقیق متوجه نشدم چیا خریدی و روی چه شبکه ای منتقل کردین ولی اگه توکنها رو روی شبکه فانتوم منتقل کردی باید این کار رو انجام بدی
:
به سایت زیر برو
و کیف پولت رو وارد کن اینطوری دسترسی پیدا می کنی به توکنها
مجدد سلام من ۶ ماه پیش ۷۹۲ عدد وی چین خریدم در کیفم نیامده ولی خریدهای بعدی وی چین همه در کیفم آمده فقط ۷۹۲ عدد اولین خرید من کلا بوده اولین خرید در کیف والت .ولی در مورد فانتوم ۱۴۴ عدد ۳ ماه پیش نمیدانم با کدام شبکه خرید کردم هنوز در کیفم نیامده .ولی خریدهای بعدی فانتوم با شبکه بی آن بی همه آمده .پس ۷۹۲ وی چین نیامده با ۱۴۴.۵۶ عدد فانتوم خواهش میکنم کمک کنید ۶ ماه گذشته
مجدد سلام چجوری کیف پولم را وارد کنم به فانتوم والت .یعنی در فانتوم والت کیف پول بسازم ؟ یا همین ۱۲ کلمه کیف پول والت ترست را وارد کنم ؟ لطفاً راهنمایی کنید
همین 12 کلمه رو توی سایت تو بخش
menomic
وارد کن بعد رستور رو بزن تا کیف پولت تو شبکه فانتوم رستور شه
سلام من ارز اكسي اينفينيتي را يك روز و دوازده ساعت پيش به كيف پول تراست ولتم فرستادم هنوز نيامده لطفا راهنمايي كنيد
Txid : 0xdcfdf570fa93f593b775dd930a5ad628063ecc5bf4ddf48206ced89f78375daf
ارز مورد نظر رو داخل ترس ولت شخصی تون به روزرسانی کرده اید ؟؟؟؟؟
اگر ارز مورد نظر در ترس ولت به روزرسانی نشود . ولت شما نمیتواند آن را شناسایی کند
تو شبکه اتریوم واریز کردی
https://etherscan.io/tx/0xdcfdf570fa93f593b775dd930a5ad628063ecc5bf4ddf48206ced89f78375daf