سلاممن در تراست bnb استیک کرم الان میخوان از حالت استیک درارم این ارر میده )existing unbonding delegation found(
سلام
ممنون خوب الان بايد چيكار كنم تا بياد توي كيف پولم ؟؟
راهي داره برگردونمش؟؟ لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
من هرچي با سواپ خريد ميكنم و بعدش ب تراست متصل ميشم خريد انجام نميشه
فقط پندينگ ميزنه
حتا نميتونم ارز هم از تراست انتقال بدم سه روزه
دليلش چي هست
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام، من سه روز پیش تومو از بایننس روی شبکه انتقال دارم
روی شبکه eth
نشون میده confirmed and success
بایننس هم می گه اکیه مشکلی نیست
ولی به کیف تراست من چیزی نیومده، همه چیز هم درسته
باید چکار کنم ساپورت ولت هم پاسخی نمی ده
سلام ، دقیقا همین ارز رو به تراست ولت انتقال دادم ولی نتونستم دیگه انتقالش بدم به صرافی و بفروشم ، بعد تراست رو پاک کردم و دوباره نصب کردم کلا همه
near
از کیف پولم رفت. حدود 600 دلار بود
لطفا راهنماییم کنید که باید چیکار کنم .
تو کیف که هست فقظ باید توی توکنها اسمش رو جستجو کنین وتوکن شبکه اتریومش رو به صفحه اصلی اضافه کنین
بعدش می تونین انتقاش بدین
الان توي صفحه اصلي اسمش رو آوردم يعني در ولت شبكه اتريوم ارز axs
حالا چطوري انتقال بدم ؟؟
سلام من اشتباهی از tigon در تراست ولت به هات بیت به ارز tiger انتقال دادم چطور میتونم برگردونم؟؟
همه چیز مثل توکن روی اسمارت چین فقط بجای
bnb
برای تراکنش اتریوم نیاز داره
سلام و خسته نباشید دوست عزیز ایر دراپ apenft به تراست والت من در ماهای jun , jul واریز شده ولی برای آگوست واریز نشده امکان داره راهنمایی بفرمایید.
كيف پول تراست ولت پاك كردم دوباره دانلود كردم و تمام ارزها برگشت فقط دو سه تا ارز كه قبلا داشتم هنوز نيومدن ! چيكار كنم ؟؟؟
سلام روز بخیر
من موجودی شیب رو از باینانس انتقال دادم به تراست ولت خودم ولی فقط حجم رو نشون میده قیمتی نداره چیکارش کنم؟؟
عکسشم میفرستم براتون
با تشکر
آدرس و شبکه مقصد رو باید چک کنید اول که درست بوده یا خیر. پشتیبانی تراست والت هم چند روز بعد جواب میدن و کمی دیر.
سلام من سایت را پیدا کردم و۱۲ کلمه کیف خودم را زدم دقیقا تعداد فانتوم را نشان داد ولی هنوز به کیف والت نیامده چیکار کنم؟
برای سواپ سعی کنین از وی پی ان استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد و معمولا روی برخی کشورها هم یا کند هست و یا جواب نمیده. بستگی به قوانین کشورها داره.
سلام وقتتون بخیر. من بار اول ۲۰ریپل برای فعال سازی ازم کم شده بود
ولی وقتی خواسم بفروشم ۲۰ریپل دیگه هم کم کرد
صرافی میکه مربوط به ما نیس ما هات ولت بایننس داریم کاری میشه کرد؟
سلام خسته نباشید. من تعداد 14عدد ارز ام باکس از کوینکس به تراست والتم انتقال دادم، ولی هنوز نرسیده. شبکه انتقال کوینکس بایننس اسمارت چین بوده ولی قسمت دریافت تراست والت بی ای پی 2بوده. ارزهای من الان کجان؟
سلام چرا جواب بنده را نمیدهید الان این ۱۴۴.۵۹ فانتوم که با ۱۲ حروف خودم نمایش داده میشود بچه صورت وارد والت ترست خودم کنم .