انجمن کمک به فارسی زبانان

سلام
چند روزه میخوام توکن متاکینگ که با ایردراپ به من داده شده ورو از تراست به هاتبیت بفرستم ولی مدام اررو میده.

status: Fail with error ‘SafeMath: subtraction overflow’

BEP-20 Token Transfer Error (Unable to locate corresponding Transfer Event Logs), Check with Sender.

1 Like

سلام من در استخر نقدینگی مقداری ارز ووج و بی ان بی استیک کردم ولی امروز در کیف پول و پنکک سواپ دیگه نیست ، الان باید چه کار کنم

سلام من دیشب ۳۳۴تا کوین PumpETH خریدم صبح فقط ۳۳.۴ کوین توی تراست ولتم نشون میداد بدون اینکه هیچ تراکنشی ثبت شده باشه

سلام آقا کمال وقتتون بخیر من از ۶ روز پیش دوبار اتریوم از صرافی اقرانی به تراست ولت زدم اما هردوبارش اتریوم به ولتم نیومده درصورتی که از طرف صرافی انتقال موفق بوده لطفا کمک کنید ممنونم

سلام وقت بخیر جیمیلی برای من امده به این ادرس
developerstrustwallet

میگه شما از ای پی های مختلف وارد شدین ۱۲ کلمه کلید رو به همین ادرس ارسال کنید
وگرنه مجبور میشیم حسابتون رو مسدود کنیم
ایا همچین چیزی داریم؟

سلام ببخشید من تعداد ۶۹ تا توکن از پنکیک خرید کردم و تراکنشم داخل سایت بی اسکن انجام شده اما تعداد ۰/۶۹ واریز شده ، الان باید چکار کنم؟!

سلام وقت بخیر، ببخشید یه سوال اگر برای انتقال ترون به تراست والت به اشتباه آدرس اسمارت چین کیف پول رو داده باشی آیا امکان این هست که بشه تغییرش داد و ترون رو دریافت کنم؟ لطفا جواب بدیت

سلام. وقتت بخیر من مقداری اتریوم در صرافی کوکوین بربسترشبکه (kcc)
انتقال دادم به تراست ولتم ادرسم چک‌کردم دقیق بود و مشکلی نداشت الان تقریبا یه هفتست که منتظرم به کیف پول تراستم منتقل نشده چطور میشه این و‌بازیابی کرد ممنون میشم راهنماییم کنید .از طرفی فقط شبکه انتقال
(erc20)و(kcc)
رو داشت
که بخاطر کم نشدن کارمزد زیاد این نوع شبکه رو انتخاب کردم. اینم رسیدش :point_down::point_down::point_down:

سلام. وقتت بخیر من مقداری اتریوم در صرافی کوکوین بربسترشبکه (kcc)
انتقال دادم به تراست ولتم ادرسم چککردم دقیق بود و مشکلی نداشت الان تقریبا هفتست که منتظرم به کیف پول تراستم منتقل نشد چطور میشه این و بازیابی کرد ممنون میشم راهنماییم کنید . انتقال
(erc20)و(kcc)
رو داشت
که کم نشدن کارمزد زیاد این نوع شبکه رو انتخاب کردم. اینم رسیدش:point_down::point_down::point_down:

اینم هش انتقالم که توسط صرافی به درستی انتقال پیدا کرده ولی هنوز به حسابم منتقل نشده

0x8de2c5258a26044860b09179f18599eea57e02f3163776c09960f4b714596515

داداش این کلک بازیا قدیمیه هرکی حتی خود صرافی ها و حتی پشتیبانی تراست حق اینکه ۱۲ کلمه رو ازت بپرسن و ندارن به هیچ عنوان به احدی این ۱۲ کلمه رو نباید بدی وگرنه کل موجودید به چوخ میره😂

سلام لینک قبز واریزی بهم بده برم چک کنم ببینم میشه کاری کرد چون اگر اشتباه زده باشی فیریز میشه تا اونجایی که شنیدم

لینک قبض واریزی کدومه ؟؟ منظورت با کدوم لینکی ؟؟واضح بگو تا بفرستم برات

با عرض سلام و خسته نباشید کیف پولم حذف شده الان ۱۲ کلمه رو میزنم ولی باز نمیکنه امتحان کردم با گوشی های دیگر را می طور ولی بالا نمیاره لطفاً راهنماییم کنید

سلام بنده مقداری بیت تورنت قدیمی بر بستر بی ایپی 20 در والت دارم وفعلا راه حلی برای تبدیل این شبکه به بیت تورنت جدید ارائه نشده آیا تراست از بیت تورنت های قدیمی پشتیبانی میکنه یا ارزم بی ارزش میشه؟؟؟

سلام وقت بخیر چگونه میتوانم سوابق تراکنش پاک شده را در تراست ولت تماشا کنم

سلام مدت سه ماه است که مقداری ارز اتم در تراست ولت استیک کردم ولی هر کاری میکنم نمیتوانم ان استیک کنم لزفا راهنمایی کنید متشکرم

Ye meghdarpower cache Be trust wallet man enteghal dadan vali chon shabakash Trc20 hast emkane moamelash vojood nadare , chetor mishe be Bep20 tabdil she ta betoonam moamelash konam

سلام و شب شما بخیر،
دوست عزیز من دیروز مبلغی سیفمون رو از تراست والتم به یه صرافی ارسال کردم،
پس از اینکه مجدد وارد حسابم در اون صرافی رفتم دیدم که نوشته والت سیفمون غیر فعال است و دیگه آدرسی رو که من بهش پول ارسال کرده بودم رو نمایش نمی داد.
الان پول از تراست والتم کم شده و به حساب اون صرافی هم نرسیده. از پشتیبانی اون صرافی پرسیدم و اونها با آیدی انتقالی که من براشون فرستادم چک کردند و می گن که پول به حساب کسی دیگه رفته. که احتمالا خود انجمن سیفمون هست.
به نظر شما راهی برای بازیابی این مبلغ وجود داره؟
ممنون از شما

سلام.من يه مقدار ترون استيك كردم.ولى الان همون مقدار فيريز شده ولى موجودى توى كيف پولم هست اما نميتونى unstake konam.حتى نميتونم استيك كنم.لطفاً راحنمايى كنين