انجمن کمک به فارسی زبانان

سلام خسته نباشید من بی ان بی رو به سیف مون تبدیل کردم ولی نمیاد رو ولتم میگن اون سیف مون قدیمیه باید به سیف مون جدید تبدیل کنید حالا چجوری تبدیل کنم

سلام من ارز fsdگرفتم از پنکیک سواپ،هر روز داره موجودیم کم میشه.راهنماییم کنید ممنون میشم

با سلام و خسته نباشید،ارز گرفتم ولی هر روز موودیم کمتر میشه ولی موجودی ارز هر روز که تو پنکیک سواپ با bnb مقایسش میکنم کمتر میشه تعدادش؟؟؟

سلام خسته نباشید
آقا من موجودی توکن های فِگ که داشتم به آدرس کانترکت خود توکن فگ واریز شده میخواستم بدونم راهی برای برگردوندنش هست حدود ۵۰۰میلیون فگ بود
با توجه به این که داخل کیف پول کسی نرفته و هنوز داخل بی اس سی اسکن نشون میده توکنای من داخل آدرس کانترکت
خود فگ هستن به نظرتون راهی برای برگردوندنشون هست؟
تکس آیدی معامله رو هم دارم الان

من از صرافی ایرانی وینک یک میلیون واحد خریدم به کیف پول تراست ولت اما هنوز نیامده 8روز گذشته وینک ها نیومده لطفاً راهنمایی کنید ممنون

سلام من به تراست ولت ارز بلک توپیا را با شبکه پلی گان انتقال دادم و تایید شده و نوشته دریافت(ترانسفر) شده ولی موجودی را صفر می زنه و درنتیجه نمیتوان انرا انتقال داد الان حدود ۱۰ ساعته درست نشده.چکار باید کرد؟

سلام . چند روز پیش تقریبا دو ونیم کاوا استیک کرده بودم ، پاداش هم بهم میداد الان متوجه شدم پاداشام کم شده از اون چیزی که آخرین بار نگاه کردم ، و وقتی رفتم تو منوی استیک توی تمام گزینه ها زده موجود نیست ، فقط گزینه ی درخواست پاداش
فعاله که اونم میرم داخل خیلی پاداشم رو کمتر از چیزی که بوده نشون میده ، چکار کنم الان ؟ این باگه ؟ یا کاوا هام پریده ؟ در صورتی که ترون هم استیک کردم برای اون مشکلی بوجود نیومده و داره روند خودش رو طی میکنه

با سلام
من هم مشکل شمارا دارم و موجودی صفر شده، لطفا اگر مشکلتان حل شد اینجا اعلام کنید

من کیف پولم را بازیابی کردم و توکن ها را در همان شبکه اضافه کردم ولی موجودی صفر نشان میدهد لطفا راهنمایی کنید

سلام کیف پول تراستم هک شده و کیک هام که استیک بود تو پنکک سواپ انتقال داده شده فقط من تو تراستم مقداری bnb استیک کرده بودم که اونا هم آن استیک شده و هنوز چند روزی زمان هست اجازه برداشت ندم چیکار میتونم بکنم

سلام
من اشتباهی busd bep20
را به ادرس بی بی دوج صرافی کوینکس که اون هم بر بستر بایننس هست انتقال دادم
تکلیف چیه ایا بدبخت شدم یا راهی هست؟
به پشتیبانی صرافی هم تیک زدم منتظر جوابم

سلام و عرض ادب
خسته نباشید استاد
من یه مشکلی برام پیش اومده لطفاً راهنماییم کنید
من مقدار 43 واحد ارز پلیگان داشتم توی صرافی بایننس
میخواستم اونو به کیف پول تراست ولت انتقال بدم
آدرس ارز پلیگان و bsc تو کیف پول تراست ولت مشابه هم بود و منم انتقال رو انجام دادم در شبکه bep20
و تراکنش انجام شده ولی ب کیف پول من نیومده
توکن پلیگان در بستر bsc رو هم فعال کردم ولی بازم نمیبینمش
چیکار کنم؟!

هش تراکنش رو هم میفرستم اینجا
0x3c90f679919f754fd44e5b3530a5fc018c47e49352d768ff2a726bdda3981222

سلام من از کیف پولم مقدار زیادی شیب انتقال دادم ولی متوجه شدم بجا شبکه رو اشتباه انتخاب کردم الان من باید چیکار کنم مبلغ ام خیلی بالا بود

2 Likes

سلام روی چه شبکه انتقال دادی اگر اشتباه رفته باشه داخل شبکه بلاک چین فیریز میشه

سلام، اگه بعد از تکمیل ثبت نام ۱۲ کلمه بازیابی رو گم کنیم چطور
میشه به کلمه‌ها دوباره دسترسی پیدا کرد؟

سلام من از ترون لینک مقداری بیت کویین انتقال دادم به تراست از اونور کم شد به تراست اضافه نشده مشکل چیه؟؟

سلام خسته نباشید من مقداری توکن مانکی از کیف پول سولفلار به کیف پول تراست انتقال دادم اما چون آدرسی که تراست ولت بهم داد درست نبود نفرستاد و دوباره رفتم یه آدرس کاستوم ساختم با اسم مانکی باک و مقدار ی سولانا من معادل 18تا 20 دلار بود انتقال دادم و پولم گم شد

سلام من یه مبلغ بیتکوین از صرافی ایرانی به کیف پول تراست زدم ولی ننشسته به حساب ادرس ولت درست هست چک کردم از سمت صرافی هم چک کردم درسته تی ایکس ایدی هم چک کردم تایید شده تراکنش ولی تو قسمت سرچ تی ایکس ایدی به دوتا ادرس رفته کسی میدونه باید چکار کنم؟

سلام چند ارز از کیف پول من بدون ثبت تراکنش خارج شدن و فقط مقدار کمی ازشون باقی مونده مشکل از کجاست؟