از ابتدای امر به شما متذکر میشوم، هیچ شخصی از شما ۱۲ حرف رمز اصلی کیف شما را از شما دریافت نخواهد کرد
اگر کسی ۱۲ حرف از کلید خصوصی شمارا خواست زیر تاپیک اسکمر را تایپ کنید و از آنجا خارج شوید تا مدیران و دوستان دیگر راهنماییتان کنند
۱۲ رمز فقط برای ورود به تراست ولت اصلی هست
سلام وقت بخیر ، من ارز near رو خریدم و به تراست انتقال دادم ، انتقال انجام شده ولی در موجودی نشان نمیده و امکان ارسالش نیست ، ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
سلام من ارز متیک انتقال دادم به کوکوین برای من روی شبکه ی بپ۲۰ بوده ولی تو صرافی شبکه ی پولیگان من آدرس صرافی رو درست زدم اما شبکه رو نه چیکار باید بکنم هنوز بعد از ۲ هفته نه به تراست برگشته نه به صرافی اومده
سلام خوبین؟
دیروز مقداری ارز don
بر بستر bep20
از تراست انتقال دادم
الان نه در کیف پول تراستم هست نه در آدرس مقصد. چیکار باید انجام بدم؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون
سلام من حدود دو هفته پیش مقداری ترون استیک کرده بودم الان بعد یه هفته آن استیک کردم ولی هنوز موجودی رو frozen زده و رو ان استیک میزنم میگه چیزی موجود نیس راهنمایی میکنین چکار کنم ؟ حدود یک هفته از ان استیککردن گذشته ولی هنوزم موجودیو frozen زده
سلام کسی من یه ارزی رو خریدم ولی الان که میخوام بفروشمش این خطا میاد The transaction cannot succeed due to error: cannot estimate gas; transaction may fail or may require manual gas limit.
شما باید مقداری گس برای انتقال توی کیفت داشته باشی ، بستگی داره روی کودوم شبکه بخوایی منتقل کنی، اگر بایننس اسمارت چین باشه باید بایننس اسمارت چین توی کیفت باشه