Інтеграція сервісів для розрахунку і створення податкових звітів у Trust Wallet – відповіді на поширені запитання (FAQ)

FAQ-Trust-Wallet-Taxes

У чому полягає інтеграція і як працюють інтегровані сервіси?

Trust Wallet об’єднався з кількома сервісами, які надають послуги створення податковий декларацій на криптовалюту. Ця інтеграція є додатковим інструментом для людей, які хочуть складати податкові звіти без складного процесу додавання транзакцій і гаманців вручну. Ви також можете використовувати це як інструмент для прийняття кращих рішень щодо криптовалютних активів.

Отримати доступ до цієї функції так само просто, як переконатися, що у вас встановлена остання версія програми Trust Wallet.

Які саме сервіси інтегровано у Trust Wallet? Чи можу я обрати будь-який?

Наразі у Trust Wallet інтегровано Coinpanda, Koinly і Cointracker.

Ви можете обрати будь-яких із цих сервісів.

Окрім того, коли ви використовуєте Trust Wallet для створення податкового звіту за допомогою будь-якого партнерського сервісу, ви автоматично отримуєте знижку. А якщо у вас є на балансі принаймні 50 TWT, ви отримайте ще й додаткові знижки.

Чи надсилатиме Trust Wallet мої дані щодо податків уряду?

Ні. Trust Wallet не надаватиме жодних даних за вашим гаманцем.

Ці інтеграції є додатковим інструментом для людей, які хочуть складати податкові звіти без складного процесу додавання транзакцій і гаманців вручну.

Однак, якщо ви не хочете використовувати інструмент, ви не зобов’язані це робити. Вирішувати лише вам.

Як отримати доступ до інтегрованих сервісів для розрахунку і створення податкових звітів?

Крок 1. Спершу переконайтеся, що на вашому пристрої встановлено останню версію Trust Wallet. Ви можете завантажити її тут: trustwallet.com/download.

Крок 2. Відкрийте Trust Wallet і перейдіть у налаштування сервісу для розрахунку податків і створення податкових звітів.

Примітка. Залежно від того, чи використовуєте ви Trust Wallet уперше, чи вже налаштували свій гаманець, ви можете отримати доступ до параметрів податкових звітів, торкнувшись [Get started free] (Почати безплатно) в історіях, торкнувшись вкладки [Discover] (Відкрити) або торкнувшись на віджеті [Portfolio insights] (Статистичні дані портфеля).

Крок 3. Щоб створити статистичний і податковий звіти та підключити свій гаманець, дотримуйтесь подальших інструкцій.

Ці сервіси доступні в усіх країнах чи лише у певних регіонах?

Ви можете створювати статистичні звіти про свої транзакції з будь-якого регіону. Однак, що стосується податкових звітів, то це залежатиме від того, який саме сервіс ви оберете.

Coinpanda:

  • Податкові звіти для окремих країн: США, Канада, Велика Британія, Австралія, Нова Зеландія, Ірландія, Німеччина, Швейцарія, Австрія, Франція, Іспанія, Італія, Норвегія, Швеція, Данія, Фінляндія, Японія, Південно-Африканська Республіка
  • Підтримка більш ніж 65 країн
    Переглянути додаткову інформацію

Koinly

  • Загальні податкові звіти, які можна використовувати в 100 країнах. Форми для окремих країн доступні для США, Канади, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Франції (лише у форматі Excel), Швейцарії (лише у форматі Excel).
  • Переглянути додаткову інформацію

CoinTracker:

Чи потрібно проходити KYC, щоб скористатися інтегрованими сервісами для розрахунку та створення податкових звітів?

Trust Wallet не вимагає KYC (верифікація “знай свого клієнта”), оскільки це децентралізована платформа. Однак, щоб отримати доступ до повної версії податкових звітів на вебсайті конкретного сервісу, вам може знадобитися ваша адреса електронної пошти.

Яка інформація потрібна для користування сервісом для розрахунку і створення податкових звітів?

Вам потрібно лише підключити свій гаманець до інтегрованого сервісу за вашим вибором, а також може знадобитися електронна пошта для доступу до повної версії податкових звітів.

Чи потрібно вручну вводити свої транзакції, чи вони автоматично будуть імпортовані в сервісі?

Транзакції автоматично імпортуються, щойно ви підключитеся до якогось із інтегрованих сервісів.

Чи потрібно буде платити за користування інтегрованими сервісами для розрахунку і створення податкових звітів?

Коли ви використовуєте Trust Wallet для створення податкового звіту за допомогою будь-якого партнерського сервісу, ви автоматично отримуєте знижку. А якщо у вас є на балансі принаймні 50 TWT, ви отримайте ще й додаткові знижки.

Ви можете отримувати певні статистичні дані безплатно, а також інші переваги залежно від послуги, яку ви вибрали.

Що станеться, якщо у мене виникнуть запитання чи проблеми при користуванні одним із сервісів? До кого я можу звернутися?

Наша команда підтримки завжди готова вам допомогти з будь-яких питань і проблем при користуванні застосунком Trust Wallet.

Якщо у вас виникнуть запитання, пов’язані з самим сервісом для розрахунку та створення податкових звітів чи конкретними податковими формами, ви можете звернутися до служби підтримки відповідного сервісу:

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали: