Купівля криптовалюти з кредитної картки
Перш ніж продовжити, зверніть увагу на таке:
- В самому застосунку купити криптовалюту ви не зможете, вас буде перенаправлено до стороннього постачальника.
- Мінімальна сума транзакції становить 50 $, максимальна – 20 000 $. Ці обмеження встановлює постачальник.
- Постачальник криптовалют стягує комісію за конвертацію та використання мережі.
- За кожну купівлю криптовалюти стягується комісія в розмірі 1%, якої можна уникнути, якщо у вас є TWT.
- Доступність криптовалюти, яку ви можете придбати, залежить від місця вашого перебування. Постачальник працює лише в певних країнах.
- Якщо у вас виникнуть сумніви щодо купівлі, зверніться до постачальника криптовалюти. Ви можете знайти більше інформації тут: Список постачальників криптовалюти
Крок 1. Перейдіть у меню [Купити]
Відкрийте свій гаманець і виберіть криптовалюту, яку хочете купити.
Торкніться кнопки [Купити] у верхньому правому куті.
Крок 2. Вкажіть суму
Вкажіть суму в USD, і ви побачите, скільки криптовалюти отримаєте в цього постачальника.
Команда впровадила нову функцію, завдяки якій ви можете вибрати іншого постачальника. Щоб побачити, чи є інший доступний постачальник, торкніться того, що вибраний наразі.
Примітка:
Стандартно буде показано найкращий курс.
Щоб продовжити, торкніться [Далі].
Крок 3. Верифікація користувача
Залежно від постачальника криптовалют, перед купівлею, можливо, необхідно буде пройти верифікацію. Для цього ви будете перенаправлені на вебсайт постачальника.
Примітка:
Trust Wallet не зберігає жодної інформації про користувача.
Крок 4. Дочекайтеся підтвердження
Після підтвердження купівлі ви отримаєте електронний лист від постачальника криптовалюти. Криптовалюта буде надіслана максимально швидко.
Потрібна допомога?
Якщо у вас виникнуть проблеми з купівлею, спочатку зв’яжіться з постачальником криптовалют.
Ви можете знайти більше інформації тут: Список постачальників криптовалюти
Ось кілька поширених запитань:
-
Чому я не одразу отримую криптовалюту?
Перевірте свій ордер і знайдіть ідентифікатор або хеш транзакції. Ви побачите, чи надіслав уже постачальник криптовалюту. Якщо ні, зв’яжіться з ним. Якщо ви бачите, що транзакція обробляється, дочекайтеся, поки вона буде підтверджена в мережі. Якщо транзакція підтверджена, але ви не отримали кошти, ознайомтеся з посібником. -
Кошти було знято з мого акаунту, але я не отримав(-ла) криптовалюту?
Див. відповідь на запитання вище. -
Чому комісії такі високі?
Постачальник криптовалют завжди стягуватиме комісію за конвертацію та використання мережі. Невелика комісія в розмірі 1% надходить команді розробників Trust Wallet, яка в подальшому використовується для вдосконалення застосунку. Цієї комісії можна уникнути, якщо у вас є TWT. -
Чому я не можу купити криптовалюту?
Це залежить від кількох факторів, зокрема від криптовалюти, яку ви хочете купити, місця вашого перебування та верифікації вашої особи постачальником. -
Під час спроби купити криптовалюту відображається повідомлення “Недоступно”.
Якщо це відбулося, коли ви купували криптовалюту вперше, перегляньте відповідь на запитання вище.
Якщо ви раніше купували криптовалюту в того ж постачальника, то, швидше за все, в нього виникли якісь проблеми. Зв’яжіться з ним або виберіть іншого постачальника.
Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали: