Kriptonuzu Trust Wallet'ta nasıl stake eder ve Ödül Kazanırsınız?

Staking Trust Wallet

Doğrudan Trust Wallet’ta nasıl kripto stake edeceğiniz ve ödül kazanacağınız hakkında adım adım rehber

Trust Wallet, yerel olarak kripto stake etmenizi ve ödül kazanmanıza olanak sağlar. Bu, kriptonuzu stake etmenin hızlı, kolay ve güvenilir olduğu anlamına gelir.

Kripto stake etme, bir blockchain ağının güvenliğine katılarak ödül kazanma yöntemidir. Ağdaki işlemlerin doğrulanmasına yardımcı olmak için doğrulayıcı olarak belirli bir tutarda kriptonun tutulmasını veya “stake” edilmesini içerir.

Bu rehberde, staking’in ne olduğuna ve bugün Trust Wallet’ı kullanarak kriptonuzu nasıl stake edip ödül kazanacağınıza dair kısa bir giriş yapıyoruz.

Başlamak için ihtiyacınız olanlar

Belirli bir tutarda stake etmek istediğiniz kripto ile Trust Wallet mobil uygulamasına ihtiyacınız olacak.

Henüz Trust Wallet’ınız yoksa buradan mobil uygulamayı indirebilir ve ardından bir kart aracılığıyla stake etmek istediğiniz kriptoyu satın alabilir veya bu kripto transferi rehberini kullanarak merkezi bir borsadan Trust Wallet adresinize kripto yatırabilirsiniz .

Trust Wallet’ı kullanarak kriptonuzu nasıl stake edebilirsiniz?

Trust Wallet’ta ödül kazanmak için stake edebileceğiniz çeşitli kripto varlıkları mevcuttur.

Stake etmek istediğiniz varlığı nasıl seçeceğinizi ve ardından nasıl stake etmeye devam edeceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.

  1. Adım: Trust Wallet’ı açın ve “Keşfet” sekmesini seçin.

  2. Adım: Keşfet ekranında, görüntülenen varlıklardan birini seçerek stake edebilirsiniz veya aralarından seçim yapacağınız daha fazla staking seçeneğini görmek için tümünü gör okuna dokunun.

Screenshot_20230210-140914

  1. Adım: Stake etmek istediğiniz varlığı seçtikten sonra “Stake Et” tuşuna tıklayın.

Screenshot_20230210-140937

  1. Adım: Burada staking bilgilerinizi gözden geçirecek, tutarınızı seçecek ve ardından ekrandaki basit adımlarla işleminizi onaylayacaksınız.

Stake ettiğiniz blok zincire ve varlığa bağlı olarak, protokol tarafından kontrol edilen farklı ödül programları vardır.

Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen destek ekibimize ulaşın.

Ek staking rehberleri:

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa Staking varlıkları için özel rehberleri incelemenizi öneririz. Ve her zaman olduğu gibi, destek ekibimiz ek sorularınız için size yardımcı olmaya hazırdır.

Cardano Stake Etme

Polkadot Stake Etme

Solana Stake Etme

Staking hakkında daha fazla bilgi

Staking’de genellikle iki ana rol vardır: doğrulama ve delege etme. Doğrulayıcılar, işlemleri doğrulamaktan ve işleme koymaktan sorumludur ve çabalarının karşılığında ödül alırlar. Öte yandan delegatörler, bir doğrulama düğümü çalıştırmak için teknik bilgiye veya kaynaklara sahip olmayan, ancak yine de staking sürecine katılmak ve ödül almak isteyen kişi veya kuruluşlardır.

Bu durumda, bir delegatör, stake’ ini (kriptosunu) güvenilir bir doğrulayıcıya “delege eder”. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, kriptonun delegatörün kontrolü altında kalması, ancak doğrulayıcı tarafından kazanılan ödüllerin delegatör ile paylaşılmasıdır.

Trust Wallet nedir?

Dünya çapında 60 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan Trust Wallet mobil uygulaması, 70 blok zincirde NFT’ler dahil olmak üzere 8 milyonun üzerinde kripto varlığını saklamanıza ve yönetmenize olanak tanıyan, kullanımı kolay, gerçek bir çok zincirli kendi kendine emanet sistemine dayalı cüzdandır. Artık varlıklarınızı birden fazla emanete dayalı cüzdanda veya borsada depolamanıza gerek yok ! Tüm varlıklarınızın tek bir güvenli yerde olduğunu bilmek içinizi rahat ettirecek.

Özel anahtarlarınız cihazınızda saklanır ve varlıklarınız zincirde saklanır, yani her zaman tam kontrol sizdedir. Trust Wallet, uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan en sevdiğiniz kriptoyu yerel olarak satın alma, takas etme ve stake etme imkanı ve ayrıca yerleşik dApp tarayıcısı ile dApp’lere bağlanma olanağı sunar.

Haydi staking’e başlayalım!

En son güncellemeler için resmi twitter hesabımız @TrustWalletTRK ve resmi TG kanalı Telegram: Contact @trustwallet_tr üzerinden bizi takip edin.