سلام. ببخشید من تو کیف پولم چندتا سهمام چند روز پیش ناپدید شدن ! چیکار کنم ؟ چجوری پیگیری کنم ؟
Hello. Something went wrong with my wallet … Did all my stock disappear? what’s the solution
سلام وقتتون بخیر من امروز بخاطر احتمالات بدی که در رابطه با کوینکس وجود داشت بی ان بی خودم رو انتقال دادم به تراست ولت منتها بی ان بی من پسوندش بی اس سی بود و بی ان بی تراست ولت پسوندش ای آر سی بیست و الان بعد از گذشت ۶ ساعت هنوز نیومده و من تازه نوشته ریزی رو دیدم با عنوان ای که اگه بی ان بی ای آر سی بیست نفرستی ممکنه باعث از دست رفتن دائمی بشه لطفاً کمکم کنید الان من حدود هفتصد دلار بی ان بی رو نمیدونم اصلا کجاست
سلام یه سوال دارم ازتون من ارز پولکاداتم تو تراست ولت صفر شده و انگار به آدرسی انتقال داده، این باگ تراست هست و برمیگرده یا نه؟ بقیه ارزها هستن تو کیف تراست، مطمئنم رمز 12 رقمی رو به کسی ندادم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
اشتباهی به تتر آدر کیف پول بی ان بی دادم چطوری میتونم تراکنش کنسل کنم
سلام . وقت بخیر .کیف پول من چند ماه بود وارد نشده بودم و 2 روز قبل وارد شدم و از برنامه خارج شده بود و رمز 12 رقمی را وارد کردم و وارد شد ولی فقط دو 2 تا از ارزها برگشته و بقیه ارزها مثل وینک و بیت تورنت و … صفر نشان میدهد .و هیچ انتقالی هم انجام نشده . با فیلتر شکن وارد شدم ولی همچنان صفر نشان میدهد . لطفا راهنمایی کنید . ممنون
سلام من همین مشکل دارم چکارکنم البته ارز
راهی هست
که درست بشه bitcoinbanana
سلام
ی مقدار ارز bitcoinbananaفرستادم آدرس همه چیز زدم هنوز به حسابم نشسته چکارکنم
به صرافی ایرانی انتقال دادم ولی به صرافی واریز نشده چون صرافی بستر چیزی دیگه بوده حالاا چکار کنمers20 از تراست والت ارز شیبا در بستر
سلام
من ۲۴ ساعته که تعدادی توکن
wsa
رو از صرافی بیلاکسی انتقال دادم به تراس والت.ولی با گذشت ۲۴ ساعت هنوز چیزی به کیف پولم واریز نشده.
از طرف صرافی انتقال بت موفقیت انجام شده.
لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم
سلام من در ترید خودم اشتباه کردم و شبکه انتقال به اشتباه انتخاب کردم و الان ملوم نیست پول کجاست ممنون میشم ازتون که پول بلاکه شده منو لطفا ازاد کنین
سلام روز بخیر من توی سایت
ethermine. org
روش پرداخت رو گذاشتم روی
l2 polygon
بعد یه ترنس اکشن برام انجام شده روی به ارز
weth
از موجودی اترماین کم شده ولی توی تراست ولت هیچی نیومده / چکار باید بکنم ؟
Hi
I wanted to stick wsg currency on trust-log.site when I logged in and retrieved the word 12 letters and imported all my wallet balance was gone and my balance was zero.
Please help
I am asking for help
Help me please
سلام، من 80 تا ارز ماتیک رو از صرافی متاماسک به تراست والت ریختم اما به حسابم نیومده. میشه راهنماییم کنید
سلام خسته نباشید لطفا منو راهنمایی کنید مقداری ارز وینک رو از تراست ولت به اشتباه در شبکه ترون انتقال دادم به کیف پولم در رمزینکس که رمزینکس از شبکه ترون پشتیبانی نمیکنه حالا چطوری ارز خودم رو دوباره برگردونم به کیف پولم تو تراست ولت؟
سلام من مقداری ارز وینک رو از کیف پول تراست ولت به رمزینکس اشتباهی در شبکه ترون انتقال دادم کیف پولم در رمزینکس از شبکه ترون پشتیبانی نمیکنه حالا چطور ارز خودم رو دوباره به تراست ولت برگردونم؟
سلام من مقدار62ریپل به تراست ولتم فرستادم ادرس هم
در ضمن همرو به یکبار فرستادم م درست بوده ولی فقط42ریپل اومده میشه راهنماییم کنید چی شده 20ریپل دیگه:thinking:
سلام.من داخل کیف پول تراست تعدادی توکنkin ذخیره کردم که الان میخوام انتقال بدم به کیف پول دیگری؟؟اجازه نمی دهد واسه انتقال ؟چرا نمیشه
ممکنه راهنماییم کنید چطوری توکن kin رو انتقال بدم؟؟ مدام اخطار میده و اجازه نمیده …هم لرز bnb دارم و نمیدونم مشکل کجاست
سلام
من جفت ارز بیت برایس / بی ان بی رو از طریق اتصال کیف پول به پنکک خریداری کردم و بعد از چند روز باز از طریق پنکک ارز را تبدیل به بی ان بی کردم که متاسفانه هیچ ارزی به کیف پولم منتقل نشد با اینکه ارز بیت پرایس از کیف پولم کسر گردیده
ایا کسی در ای زمینه می تواند کمکم کند ؟
ممنون از لطفتون
سلام خسته نباشید بنده یه انتقال ماتیک دادم ولی نشسته توی حسابم ممنون میشم کمک کنین سپاس فراوان0xd7c2f389ebc03651e35293edfe2bc848564164998d059af6f3170c26d2d76596