انجمن کمک به فارسی زبانان

سلام وقتتون بخیر…چندروز قبل مقداری اتریوم. روی از صرافی نوبیتکس به کول ولت ارسال کردم ولی متاسفانه بدلیل عدم آگاهی روی بستر (Bib20)انتقال را انجام دادم…الان اکانتم را روی تراست ولت بازیابی کردم ولی باز هم موجودی را نشون نمی‌ده…ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام
من از نوبیتکس به تراست ولت اتر زدم نیومده توی ولت
شبکه bsc زدم. میشه راهنمایی کنید؟

وقت بخیر
من یک تراکنش انجام دادم
ادرس کیف پول درستع بستر معامله هم چک کردم درست بود منتها تراکنش فایلد شده
مبلغ از کیف پولم کسر شده در صورتی که نباید بشه و از اون طرف به آدرسی که وارد کردم نرفته
اگه امکانش هست راهنماییم کنید بتونم برش گردونم
ارز تتر در بستر ترون

سلام ادمین عزیز، تقریبا 10 روز پیش من حدود 10 دلار بی ان بی اسمارت چین تو کیف پول تراست ولتم داشتم، بعد اومدم دیدم صفر شده، اول فکر کردم هک شدم و برداشت زدن ولی تو قسمت تراکنش چیزی ثبت نشده، یعنی موجودیم خود به خود صفر شده باید چکار کنم؟؟؟

سلام وقت بخیر. من میخواستم کیف پول تراست ولت رو از طریق گوگل پلی نصب کنم، اسمش رو سرچ کردم اپ‌ش بالا اومد اما گزینه دانلود نداشت و یک پیامی هم زیرش درج شد با این مضمون:
The early access programme is currently full. Space May open up later.
لطفا راهنمایی کنید. بی‌نهایت ممنونم

1 Like

سلام،،،چند روز پیش هفت بار اقدام به خرید ،،پیش فروش دو توکن کردم، که متأسفانه هر کدام رو دو سه بار تکرار کردم که،هر بار هزینه انتقال را از حسابم کسر کرد ، ولی توکنی خریداری نشد،، چند روز پیش ایمیلی را به قسمت ساپورت اپلیکیشن فرستادم،ولی خبری نشد،،امروز هم به فرض اینکه مشکل حل شده، اقدام به خرید کردم،ولی باز هم خرید انجام نشد، اما هزینه انتقال کم شد،، لذا از شما تقاضا دارم،،لطفا به مشکل بنده رسیدگی کنید،،، قبلاً از شما بابت اینکه شرایط فارسی گفتن مشکلات را فراهم کردید،،،،
سپاسگزارم

سلام من ماتیک بر بستر بایننس داشتم و اشتباهی ادرس ولت شبکه ماتیک رو‌دادم حالا هم از ولتم رفته هم به ادرسی که دادم نرسیده میشه پیگیری کرد؟ یا پولم سوخت ؟

به کجا ارسال کردی؟؟؟

به صرافی باشه باید با پشتیبانی صرافی صحبت کنی ولی کیف پول باشه سرچ کن تو گوگل راهشو بهت یاد میدن

سلام به همگی. من یک بی ان بی استیک کردم و بعد از سپری شدن حدود ۹ روز آن استیک کردم ۷ روز گذشت تا بی ان بی خودم برگشت اما هیچ سودی تا کنون واریز نشد در صورتی که زمان استیک کردن نوشته بودن ۱۱ درصد سود داره ولی حتی یک ریال سود ندادن.
لطفاً راهنمایی کنید که جریان چیه؟

سلام من ارز بایننس رو از طریق شبکه فانتوم به تراست ولتم فرستادم ارسال شد ولی تو کیف پول ننشست لطفا کمکم کنید

سلام خسته نباشین ، ولت من خیلی یهویی ری استارت شد و صبح که بیدار شدم دیدم داخل ولتم نیستم ، اون دوازده کلمه شو هم برنداشتم متاسفانه ، راهی هست واسه بازیابیه ولتم؟

سلام من یک ماه پیش یک‌دهم اتریم فروختم کارمزد شبکه رو زد ۸ دلار اما امروز همون قدر فروختم زد ۴۳ دلار
برای چی

سلام وقتتون بخیر جناب
من حدود ۸ ساعت پیش ارز اتم را از تراست والت به کیف پول سیف پال انتقال دادم ادرس مقصد را درست وارد کردم اما کد ممو را یک عدد اشتباه زدم و هنوز مقدار ارز انتقالی من وارد حساب ادرس مقصد نشده است و کیف پول تراست والت منم نیست چجوری دارایی خود را برگردانم ؟؟

dostan man moshkel dashtam be trustwellethome Email zadam kheili khob peygiri mikonan inja k faghat dayvertamon mikone

سلام دوستان
چرا پست های من پاک میشه تایید میشه چند دقیقه بعد پاکش میکنن چرا

با سلام خسته نباشید
من تتر واریز کردم به تراست والت بعد از تراست واریز کردم به کوینکس گوشیمو عوض کردم هیستوری تراست والتم پاک شده میخواستم راهنمایی کنین چجوری میتونیم هیستوری رو ببینم و ازش عکس بگیرم برای کوینکس نیاز دارم
ممنون اگه کمکم کنید:disappointed::disappointed::disappointed:

سلام تروخدا کمکم کنید من رمزمو به هیچکس ندادم و از حدود ۱۰۰۰ دلار ارز هام فقط ۴۳ دلار مونده و تموم مراحلی که تراست ولت گفته بود رو انجام دادم و اخرین راهش اینه لطفا جواب بدین حتی اگر میدونید کاری نمیشه کرد هیچ تراکنشی هم انجام نشده برسی کردم

سلام وقت بخیر ، من ارز فانتوم از ل بانک ارسال کردم ترایت ولت ، داخل ال بانک موفقیت امیز بودن انتقال میزنه ولی داخل تراست نیومده هنوز ،کاری باید انجام بدم؟!؟

من اخیراً گوشی خود را تغییر داده و کیف پول Trust را در تلفن جدید مجدداً نصب کرده ام. عبارات بازیابی خود را به درستی وارد کردم اما موجودی من صفر است و نمی توانم وجوه و همچنین سابقه تراکنش های خود را ببینم.
امیدوارم بتوانید به من در حل این مشکل کمک کنید

سلام،من میخواستم مقداری از یک‌ارز منتقل کنم به یه‌ادرس کیف پول متاماسک‌ولی اشتباهی ادرس توکن رو‌کپی کردم ،آیا قابل بازگشت هست؟

1 Like