انجمن کمک به فارسی زبانان

سلام آقا کمال بی زحمت اگه میتونید کمکم کنید من تو تراست ولتم بی یو اس دی داشتم ۱۰۰ دلارشو تو پنکیک سوآپ تبدیل کردم به بی ان بی بقیه موجودیم بعداز ۲۴ ساعت پرید و شد ۰/۰۰۰۸۹توی تراکنشهام هرچی گشتم تراکنش مشکوکی ندیدم ولی متاسفانه موجودیم نزدیک به صفر نشون میده چیکار باید بکنم

سلام من ۱۲ کلمه ام رو دارم ولی هرچی میزنم ولتم بازیابی نمیشه؟؟؟
و میزنه خطا کسی می‌دونه مشکل چیه؟؟؟

1 Like

سلام من یک bnb استیک کردم
الان چند روز از ۷ روز هم گذشته ولی نمیتونم ازش استفاده کنم
راه حل چیه دوستان؟

1 Like

سلام من میخام پول واریز کنم
هش تراکنشم رو باز نمیکنه رو لینکش میزنم ارور ۵۰۲ میده باید چیکارش کنم

سلام من زدم رمزامو ولی قبول نمیکنه یه آدرس می‌فرسته که موضوعشو نمیفهمم

سلام
ارز سیفمون رو از تراس والت به سیفمون والت انتقال دادیم تا به سیفمون ورژن دو تبدیل کنیم ولی واریز نشد ما در ساعت یازده شب به تاریخ چهاردهم دی
این واریزی رو داشتیم که تاکنون انجام نشده ممنون پیگیری کنین… ماه

سلام وقت بخیر من 7 روز پیش بی ان بی خودمو آن استیک کردم ولی هنوز برام نیومده چرا.؟

1 Like

**سلام من چند روزه ۴۵ دلار اتر از تراس ارسال کردم ب صرافی البانک **
**مبدا و مقصد یکی ه erc20 دوتاشون **
**ولی هنوز نیومده ب صرافی **
مشکل چیه ؟

1 Like

سلام من به نشانی تراکنش بالا از تراست ولت 55000000عدد سیفمون رو به سیفمون ولت فرستادم ولی هنوز نیومده تاریخ تبادل چهاردهم دی ماه ساعت یازده دقیق لطفن بگین چجوری میشه پیگیری کرد

درود بر استاد عزیز . ممنون از راهنمایی هاتون ، … استاد ی نفر دست پیدا کرده ب کیف پولم و دوتا از ارزهامو برداشت کرده از طریق پشتیبانی جوابی دریافت نکردم ، پلیس فتا یا پلیس سایبری می‌تونه بهم کمک کنه ؟

1 Like

با سلام خدمت شما .نزدیک یکماه پیش 5812 دلار از صرافی نوبیتکس من دزدیده شده میشه کمکم کنید و به این ادرس انتقال پیدا کرده ادرس کیف پول تراست ولت هست .میشه پیگیری کرد.ممنون میشم کمکم کنید .
TVTN627HPTLb8Qrq3RheCzNhC7ZGq9ji73

1 Like

سلام من ارز تتر رو اشتباهی به ادرس دیگه منتقل کردم که نمدونم ادرس چی و کدوم ارز و کدوم صرافی بوده باید چیکار کنم

سلام، من یک واریزی از پولکادات داشتم و به کیفم واریز نشده بچه ها باید چکار کنم

Extrinsic#8391649-3

اینم هش

0x319a7b86d405a4b49ae3854a80992800299d7a5aad5a519152f8521d153d079a

با سلام
کل موجودی ولت یکی از دوستام صفر شده
از‌جایی میشه پیگیری کرد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

1 Like

سلام من تراست ولتم رو بروزرسانی میکردم نشد پاکش کردم دوباره نصب
کنم الان تو گوگل پلی سرچ میکنم برنامه رو میاره ولی گزینه نصب نداره خطای ظرفیت برنامه دسترسی زودهنگام درحال حاضر تکمیل است میده.چیکارکنم من؟ ترو خدا راهنمایین کنین داروندارم تو کیفمه

2 Likes

سلام وقتتون بخیر، تراکنشی که فیلد شده آیا کارمزد کم شده دوباره به کیف پول برمیگرده؟

1 Like

سلام خسته نباشید من چند روز یه مشکلی برا تراست ولتم
DApps اتفاق افتاده اینکه کل دارایی و قسمت
و ادد کردن توکن هیچ کدام کار نمیکنه بی زحمت راهنمایی

سلام من تتر رو به آدرس
Creamtether
انتقال دادم و الان رید انلی شده. میخوام به آدرس تتر در تراست والت منتقل بشه یا برگرده. چکار کنم؟ ممنون

سلام من امروز صبح تعداد۷۷۰۰۰ توکن بیت تورنت از تراست ولت به کوینیکس خودم انتقال دادم ولی تو کیف پول کوینکس نیومده از تراست ولت کم شده لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم که به ارز خودم برسم ممنون