Trust Wallet запускає підтримку апаратного гаманця Ledger

Акцентуючи увагу на бездоганній функціональності та безпеці, Trust Wallet запускає підтримку апаратного гаманця (у бета-версії) для свого розширення браузера

Ми раді оголосити про підтримку апаратного гаманця Ledger у розширенні браузера Trust Wallet (доступно як публічна бета-версія). Тепер ви можете використовувати весь функціонал Trust Wallet для доступу до Web3, зберігаючи свої приватні ключі повністю в автономному режимі.

Ключові моменти

  • Завдяки підтримці апаратних пристроїв Ledger безпека та функціональність перейдуть на новий рівень. Завантажте публічну бета-версію тут.
  • Дедалі більше людей хочуть зберігати свої цифрові активи некастодіальним способом, тому інтеграція до Trust Wallet підтримки апаратного гаманця відбувається в потрібний момент.
  • Також в цій публічній бета-версії доступний мультичейн-гаманець, завдяки якому ви можете легко керувати всіма своїми гаманцями в одному місці. Також є підтримка тестових мереж для розробників.
  • Завдяки Trust Wallet користуватися апаратними гаманцями стане простіше. Підключайтеся до dApp, переміщуйте активи на холодні гаманці та користуйтеся багатьма іншими функціями за допомогою простого у використанні інтерфейсу Trust Wallet.
  • Ми прислухалися до думки нашої спільноти, додавши у цю бета-версію такі функції, як підтримка Ledger, мультичейн-гаманець та навіть тестові мережі. Ми з нетерпінням чекаємо нових відгуків, щоб разом зробити Trust Wallet ще кращим.

Посилення безпеки

Нещодавно було досягнуто рекордних показників купівлі апаратних гаманці, а компанія Ledger повідомила про найвищий показник продажів за день. Дедалі більше людей хочуть диверсифікувати способи зберігання своїх активів, тому інтеграція до Trust Wallet підтримки Ledger відбувається в потрібний час.

Ми не лише надаємо можливість користувачам отримати простий доступ до Web3, але й створюємо функції, які допомагають зберігати свої активи в безпеці. Trust Wallet уже використовують понад 60 мільйонів людей, і безпека є основою всього, що ми робимо. І даючи нашій спільноті можливість використовувати холодні гаманці, такі як Ledger, разом із Trust Wallet, ми лише посилюємо цю безпеку.

Гаманці холодного зберігання, такі як Ledger, ніколи не підключаються до інтернету, тому їх часто називають “холодними гаманцями”. Повна автономність – додатковий рівень безпеки, тому люди часто використовують холодні гаманці для довгострокового зберігання цифрових активів.

Trust Wallet – це “гарячий гаманець”, підключений до інтернету. Це робить Trust Wallet ідеальним інструментом доступу до dApp у Web3, повсякденних транзакцій і безпечного керування цифровими активами. Коли ви поєднуєте Ledger із Trust Wallet, ви отримуєте потужну комбінацію безпеки холодного зберігання та функціоналу гарячого гаманця.

“Завдяки інтеграції підтримки Ledger ми надаємо можливість членам спільноти використовувати апаратні гаманці разом із Trust Wallet”, – каже Майкл Лвін, старший менеджер із розробки та вдосконалення розширення браузера Trust Wallet. “Але це не все… Користувачі Ledger, які чекали на цю функцію, нарешті можуть скористатися бездоганною функціональністю Trust Wallet. Тут є все, від підключення до dApp і фізичного підписання транзакцій до тестових мереж для розробників. Це ще один крок у створенні екосистеми Trust Wallet, яка є простою у використанні, але при цьому надзвичайно безпечною”.

Використовуйте мультичейн-гаманець, щоб перенести активи у своє криптосховище

Multiwallet

Окрім підтримки апаратних гаманців Ledger у розширенні браузера Trust Wallet з’явилася така потрібна функція мультичейн-гаманця. У мультичейн-гаманці можна безпечно додавати, імпортувати та керувати всіма вашими гаманцями в одному місці, зокрема всіма вашими адресами Trust Wallet і гаманців Ledger.

Кожен створений вами гаманець має власну секретну фразу, що мінімізує ризик і підвищує надійність зберігання ваших активів. Використовуйте мультичейн-гаманець, щоб створювати окремі гаманці для DeFi, ігор, холодного зберігання, щоденних транзакцій і будь-яких інших необхідних вам задач.

Щоб спростити процес керування та відстежування, ви можете кожному з гаманців дати свою назву. Це ідеальний спосіб керувати всіма гаманцями, зокрема гарячими та холодними гаманцями, в одному місці.

Підключення гаманця Ledger до розширення браузера Trust Wallet

Підключення гаманця Ledger до розширення браузера Trust Wallet здійснюється доволі просто.

Ось як почати:

  1. Клацніть тут , щоб отримати доступ до розширення браузера Trust Wallet (бета-версія). На сторінці, що відкриється, клацніть “Try Beta”.
  2. Скористайтеся цим посібником із початку роботи, щоб швидко налаштувати гаманець

У нас також є вичерпні посібники FAQ із відповідями на поширені запитання про Ledger і функції мультичейн-гаманця.

Ця бета-версія підтримує:

  • Пристрої Ledger. Ви можете підключити будь-який пристрій Ledger до розширення браузера Trust Wallet (бета-версія).
  • Мультичейн-гаманець. Ви можете додавати, імпортувати та керувати всіма своїми гаманцями (зокрема гаманцями Ledger) в одному місці.
  • Тестові мережі. Доступна перевірка функціональності блокчейну для розробників

Створюємо разом із нашою спільнотою

Перший реліз підтримки Ledger і мультичейн-гаманця доступні як публічна бета-версія. Це частина більшого оновлення для ще більшого залучення нашої спільноти до розвитку Trust Wallet.

Завдяки бета-версіям члени нашої спільноти можуть випробовувати найновіші функції та ділитися цінними відгуками, які допомагатимуть у розробці екосистеми Trust Wallet. Кожен може бути впевнений, що його думка буда почута.

Отримайте розширення браузера Trust Wallet (бета-версія) тут і обов’язково підпишіться на наш акаунт у Twitter (Twitter@TrustWallet). Ми створюємо Trust Wallet, а також інші функції, які допоможуть людям отримувати доступ до Web3 і зберігати свої активи в безпеці, разом.

Поширені запитання

Чи потрібно мені реєструватися в бета-програмі, щоб отримати доступ до бета-версії розширення браузера Trust Wallet?

Усі охочі можуть завантажити розширення браузера Trust Wallet (бета-версія). Це відкрита публічна бета-версія, тому вона доступна для всіх, хто хоче спробувати нові функції та залишити відгук.

Де отримати бета-версію розширення браузера Trust Wallet?

Перейдіть за посиланням trustwallet.com/browser-extension і клацніть “Try Beta”. Ви перейдете в окремий магазин Chrome, де є бета-версія розширення браузера Trust Wallet.

Чи безпечно підключати мій Ledger до бета-версії?

Так, підключення Ledger до розширення браузера Trust Wallet (бета-версія) є безпечним. Безпека ваших активів є нашим основним пріоритетом. Trust Wallet не має доступу до секретної фрази чи приватних ключів вашого апаратного гаманця Ledger. Крім того, Ledger розробив свої апаратні гаманці таким чином, що унеможливлює доступ до ваших приватних ключів без доступу до фізичного пристрою.

Крім того, оскільки транзакції Ledger повністю обробляються через Ledger SDK, ризику зламу гаманця Ledger лише через підключення до розширення браузераDownload the Trust Wallet Chrome Browser Extension | Trust Trust Wallet (бета-версія) немає. Ledger SDK не дозволяє отримати доступ до приватних ключів користувачів.

Бета-версію потрібно встановлювати окремо?

Так. Важливо пам’ятати, що робоча версія розширення браузера Trust Wallet і бета-версія є двома окремими розширеннями. У бета-версії є нові функції, які ви можете протестувати та залишити відгук, перш ніж ми перемістимо їх у робочу версію.

Ви можете використовувати обидві версії!

Як мені відрізнити робочу версію від бета-версії розширення браузера?

Бета-версія має позначку “BETA” на логотипі Trust Wallet. На звичайній версії цієї позначки немає. На вкладці розширень вони виглядають так:

Не пропускайте найсвіжіші оновлення Trust Wallet!
Посилання на наші канали:

2 Likes