Як здійснювати стейкінг криптовалюти в Trust Wallet і отримувати винагороди

Покроковий посібник про те, як здійснювати стейкінг криптовалюти безпосередньо в Trust Wallet і отримувати винагороди

Завдяки Trust Wallet ви можете здійснювати стейкінг криптовалюти та отримувати винагороди безпосередньо в застосунку. Це означає, що ви можете безпечно, швидко та легко надіслати свою криптовалюту в стейкінг.

Стейкінг криптовалюти – це метод отримання винагород за участь у створенні системи безпеки блокчейн-мережі. Для цього вам потрібно застейкати, тобто “заморозити” певну кількість криптовалюти, як валідатору, таким чином допомагаючи перевіряти транзакції, що проходять у мережі.

У цьому посібнику ми коротко розповідаємо про те, що таке стейкінг і як ви можете надіслати в стейкінг свою криптовалюту та почати отримувати винагороди завдяки Trust Wallet вже сьогодні.

Що вам потрібно для початку

Вам знадобиться мобільний застосунок Trust Wallet із криптовалютою, яку ви хочете надіслати в стейкінг.

Якщо у вас ще немає Trust Wallet, ви можете завантажити застосунок для мобільних пристроїв тут 2, а потім придбати криптовалюту, яку хочете надіслати в стейкінг, за допомогою картки, або здійснити депозит на свою адресу Trust Wallet із централізованої біржі. Щоб зрозуміти, як це зробити, прочитайте цей посібник із переказу криптовалюти .

Як надіслати в стейкінг свою криптовалюту за допомогою Trust Wallet

У Trust Wallet є кілька криптовалютних активів, які ви можете надіслати в стейкінг, щоб заробляти відсотки.

Спочатку вам потрібно вибрати актив, який хочете надіслати в стейкінг, а потім підтвердити стейкінг. Ось як це зробити:

Крок 1. відкрийте Trust Wallet і виберіть вкладку “Знахідки”.

Крок 2. На екрані “Знахідки” ви можете вибрати один із показаних активів для стейкінгу або торкнутися стрілки “Показати все”, щоб переглянути інші варіант активів для стейкінгу.

Screenshot_20230210-140914

Крок 3. Вибравши актив, який хочете надіслати в стейкінг, клацніть “Стейкати”.

Screenshot_20230210-140937

Крок 4. Тут ви зможете переглянути деталі стейкінгу, вибрати суму, а потім підтвердити переказ криптовалюти в стейкінг, виконавши прості кроки на екрані.

Залежно від блокчейну та активу, який ви надсилаєте в стейкінг, існують різні графіки виплати відсотків, які контролюються протоколом.

Зверніться до нашої служби підтримки, якщо вам знадобиться допомога.

Додаткові вказівки щодо стейкінгу:

Якщо вам потрібна додаткова інформація, ми рекомендуємо вам переглянути конкретні посібники зі стейкінгу активів. Наша служба підтримки завжди готова відповісти на всі ваші запитання.

Стейкінг Cardano

Стейкінг Polkadot

Стейкінг Solana

Детальніше про стейкінг

У стейкінгу зазвичай є дві основні ролі: валідація та делегування. Валідатори відповідають за перевірку та обробку транзакцій і отримують винагороду за свої зусилля. Делегатори – це особи чи організації, які можуть не мати технічних знань або ресурсів для запуску ноди валідації, але все одно хочуть брати участь у процесі стейкінгу та отримувати винагороди.

У цій ситуації делегатор “делегує” свою частку у стейкінгу (свою криптовалюту) довіреному валідатору. Важливо зауважити, що криптовалюта залишається під контролем делегатора, але винагороди будуть частково розподілені між валідатором і делегатором.

Що таке Trust Wallet?

Trust Wallet, яким користуються понад 60 мільйонів людей у всьому світі, є простим у користуванні некастодіальним мультичейн гаманцем, який дозволяє зберігати та керувати понад 8 мільйонами криптоактивів, зокрема NFT, у 70 блокчейнах . Більше не потрібно зберігати свої активи в кількох гаманцях або на кількох біржах! Ви можете спокійно спати, знаючи, що всі ваші активи в одному безпечному місці.

Ваші приватні ключі зберігаються на вашому пристрої, а ваші активи – у блокчейні, що означає, що ви завжди маєте повний контроль над своїми коштами. Завдяки Trust Wallet ви можете купувати, обмінювати та здійснювати стейкінг вашої улюбленої криптовалюти, не виходячи із застосунку, а також підключатися до dApp за допомогою вбудованого браузера dApp.

Почнемо здійснювати стейкінг!

1 Like