سلام کسی میتونه به من کمک کنه؟من اتریوم رو از صرافی میخواستم انتقال بدم به کیف تراست.آدرس اتریوم دادم ولی نیومد و بعد که چک کردم نمیدونم چطور زده به آدرس بی آن بی من فرستاده شده و الان هر دو آدرس اتریوم و بی آن بی من خالیه کسی هست راهنمایی کنه،؟بر بستر bp2انتقال دادم
۰۹۱۳۲۷۸۹۷۱۷کسی میتونه با من تماس بگیره لطفا
سلام فروزان جان
سلام کسی میتونه به من کمک کنه؟من اتریوم رو از صرافی میخواستم انتقال بدم به کیف تراست.آدرس اتریوم دادم ولی نیومد و بعد که چک کردم نمیدونم چطور زده به آدرس بی آن بی من فرستاده شده و الان هر دو آدرس اتریوم و بی آن بی من خالیه کسی هست راهنمایی کنه،؟بر بستر bp2انتقال دادم
۰۹۱۳۲۷۸۹۷۱۷کسی میتونه با من تماس بگیره لطفا
سلام آقای آلون ۴۷ شما بمن گفتید سال مون نصب کردم و یک آدرس دادید ۷۹۲ وی چین من کجا ۶ ماه گذشته
0x779844F9EcD1bd9E0ea3c4e7E221ba35B47F85D4
خرید ۱۴۵ فانتوم ۱۹ خرداد ماه:fu:سلام ۱ین ۱۴۴ فانتوم من کجاست .۲ ماه گذشته .فقط با شبکه fan خریدم
salam man 8 ta pendding trasaction daram cancel ham mikonam baz nemishe chi kar bayad bokonam?
txid
تراکنش و آدرس والتی که وارد کردی رو اینجا بزار تا بررسیش کنم
سلام ۲۰ تا ۳۰ تا ایمیل برای من از طرف والت آمده ولی هیچکدام مال من نیست
مقداری ترون با شبکه ترون در والت دارم، برای ارسال کارمزد شبکه و ترون میخواهد، هر چه ترون می فرستم به تتر اضافه می کند، آدرس دریافت هر دو ارز تتر و ترون یکسان شده است
مقداری ترون با شبکه ترون در والت دارم، برای ارسال کارمزد شبکه و ترون میخواهد، هر چه ترون می فرستم به تتر اضافه می کند، آدرس دریافت هر دو ارز تتر و ترون یکسان شده است
. Man hich etelaei azin bardasht nadaram .
عرض کردم که من هیچ اطلاعی ازیت برداشتی ندارم
سلام ۱۴۵ فانتوم خریدم اینم آدرسش. ولی ۳ ماهه در کیفم نیامده و ا پیگیر نیستید
سلام، من مقداری USDT-TRC20 تو حسابم دارم که وقتی میخوام به یه آدرس دیگه منتقل کنم این پیام میاد
you don’t have enough trx or energy for this transaction
چیکار میشه کرد این مشکل را؟
سلام من مقداری ارز باییننس استک کردم الان چند روز سود روزانه به دارایهام اضافه نمیشه
باید برای تراکنش توکن ترون داشته باشی.
tron (trx)
خوب اون را هم به مقداری که برای تراکنش نیازه نمیشه خرید که، باید یه مقدار زیادی بخرم فقط برای این کار. یعنی واقعا هیچ راه دیگه ای نیست که پولم را خارج کنم؟! یا اینکه از خود موجودیم کم کنه؟ اینجوری که خیلی بده
نه متاسفنه ، برای انتقال هر توکن در هر شبکه ای به کوین اون شبکه نیاز دارید
چرا برای ریپل ۲۰ واحد کم شده در انتقال به تراست ولتم ؟
با هربار انتقال این مقدار کم می شود ؟